Padelklær til dame

Îmbrăcăminte pentru padel pentru dame

Ce este padel?

Padel este un sport cu rachete care combină elemente din tenis și squash și poate fi practicat atât în interior, cât și în exterior. Terenul este proiectat ca un teren de squash cu pereți, dar are o plasă, iar regulile sunt aceleași ca în tenis. Padel se joacă de obicei cu două jucători pe fiecare echipă, câte o echipă pe fiecare parte a plasei.

Există mai multe tipuri de padel, cum ar fi padel pe plajă, padel în interior și padel în aer liber.

Padel a devenit un sport popular în ultima perioadă, iar motivul principal este că acesta este un sport distractiv care se potrivește pentru toate vârstele, cu nivele diferite de abilități. Vei experimenta rapid satisfacția în acest sport, în timp ce este, de asemenea, foarte social.

Dar care este, de fapt, diferența dintre padel și tenis? Există multe asemănări între aceste sporturi care sunt destul de diferite. Cu toate că ambele sporturi se joacă cu o rachetă, în aer liber, pe un teren marcat și scopul principal este de a lovi mingea de partea adversarului, există și mai multe diferențe. Una dintre diferențe este racheta celor două sporturi; în tenis, racheta este de fapt mai mare decât în padel. Principala diferență, totuși, constă în designul terenului. Terenul de padel este mai mic decât un teren de tenis și este înconjurat de pereți.

Citește și: cele mai frumoase haine de tenis

 

Îmbrăcăminte padel

Îmbrăcăminte padel pentru femei Îmbrăcăminte padel pentru femei 

Cea mai importantă alegere atunci când îți compui o ținută pentru o sesiune de padel este să alegi ceva care oferă mobilitate bună, care să fie respirabil și confortabil! Aici, la Famme, avem o gamă largă de haine sport care sunt perfecte pentru o rundă de padel.

Există multe opțiuni pentru a-ți crea ținuta; vrei pantaloni scurți, pantaloni sau leggings? sport-bh, pulover sau tricou? scurt sau nu? Posibilitățile sunt mari.

Seamless Scrunch Shorts sunt ideale pentru antrenamente de intensitate mică și mare, fiind astfel potrivite pentru padel. Aceasta este concepută cu scrunch și formă în V, care oferă feselor o formă și contur mai plăcut. Tech Tank Top este bine adaptat pentru antrenament, având un fir exclusiv care previne creșterea bacteriilor și mirosurile neplăcute. Topul are, de asemenea, o textură seamless care asigură o ventilație mai bună și un design feminin elegant. Dacă îți plac topurile croppate, atunci Power Seamless Top este pentru tine. Acesta este un top cu efect de susținere și bun suport. Combinația de material care transportă umezeala și tricotajul reiat face ca acesta să fie prima alegere pentru mulți.

 

Vrei să te evidențiezi pe teren? Încearcă unele dintre seturile noastre de antrenament asortate. Softy Bra este un sport-bh cu suport bun. Designul este flexibil și are scopul de a te menține confortabil și răcoros în timpul antrenamentului. Softy Leggings completează sport-bh-ul cu designul său neted și mat. Aceștia au talie înaltă și o bandă lata care îi menține in poziție în timpul antrenamentului. Combină-i și cu Softy Cropped pentru un set complet de antrenament asortat.
Vezi întreaga noastră colecție de seturi de antrenament aici!
Citește și: seturi de antrenament asortate

 

Este, de asemenea, bine să ai o jachetă pe care o poți purta la și de la antrenament sau afară într-o zi rece. Fit Hoodie este o jachetă versatilă realizată dintr-un material moale și elastic. Jacheta are un guler înalt care te protejează de vânt și buzunare practice pentru depozitare.

 

Accesorii pentru padel

Există multe accesorii care pot face o rundă de padel mai ușoară și mai confortabilă. Unul dintre acestea este șosetele de calitate. Șosete de tenis albe sunt perfecte pentru padel, având un efect moale și amortizor! Găsește-ți șosetele perfecte de antrenament aici.
Tilbake til bloggen