Slik når du nyttårsforsettene dine

Așa îți atingi rezoluțiile de Anul Nou

A avea rezoluții de Anul Nou este ceva ce face parte din fiecare nou an, iar majoritatea cunosc expresia „an nou, oportunități noi”. Anul nou poate oferi cu siguranță oportunități noi de a crea obiceiuri, de a renunța la un obicei sau de a învăța ceva nou. În același timp, aproape toată lumea cunoaște sentimentul de a-și stabili o serie de obiective pentru noul an fără a reuși să le respecte. Rezoluțiile de Anul Nou în sine pot fi atât motivante, cât și funcționale pentru a crea obiceiuri noi, dar asta presupune respectarea lor. Pot exista mai multe motive pentru care nu ajungi la obiectivele tale, iar aici poți citi despre diverse capcane pe care ar trebui să le eviți și despre sfaturi pentru cum să îți atingi rezoluțiile de Anul Nou!

Află mai multe despre cum să începi antrenamentul.

Trebuie evitate trei lucruri atunci când îți stabilești rezoluții de Anul Nou

1. Să îți stabilești prea multe obiective

Aceasta este o capcană clasică, deoarece oamenii văd noul an ca pe o oportunitate de a realiza tot ce nu au reușit să facă în anul precedent. Însă, având prea multe obiective, acestea devin adesea neclare și greu de pus în practică. De aceea, ar trebui să alegi un sau două obiective pe care dorești să te concentrezi.

2. Să îți definești obiective bazate pe lucruri pe care nu le dorești cu adevărat

O altă capcană comună este stabilirea de obiective care nu sunt în acord cu ceea ce îți place, cine ești și cu ce te simți bine. Chiar dacă anul nou aduce oportunități, nu te vei trezi ca o persoană nouă în momentul în care anul se schimbă. Prin urmare, este foarte important să îți stabilești obiective pe baza a ceea ce crezi cu adevărat și ceea ce dorești să realizezi. Un exemplu este dacă vrei să mănânci mai puțin carne, dar de fapt îți place foarte mult să mănânci carne – atunci va fi dificil să îți îndeplinești rezoluția de a deveni vegetarian. Un obiectiv mai ușor și mai clar ar fi să mănânci mâncare fără carne o sau două zile pe săptămână.

3. Să nu implementezi obiectivele în viața de zi cu zi

Aceasta este poate cea mai importantă capcană de evitat. Este incredibil de important să împarți rezoluțiile în obiective mici pe care le poți realiza în viața de zi cu zi. Astfel, poți urmări progresul și ajusta obiectivele dacă ți-ai stabilit ținte prea mari sau dificile.

rezoluții de Anul Nou

Sfaturi pentru a-ți atinge rezoluțiile de Anul Nou

  • Elaborează un plan
  • Împarte rezoluțiile de Anul Nou în obiective mai mici, astfel încât să devină parte din rutina ta zilnică și să devină un nou obicei.
  • Implică un prieten sau un partener, pentru a vă motiva reciproc!
  • Nu lăsa un recul să te fazeze complet. Învață din greșeală și mergi mai departe.

Când îți elaborezi un plan, ar putea fi util să ai câteva ghiduri la care să te raportezi, în special în ceea ce privește antrenamentul. O idee bună ar fi să consulți un ghid pentru începători la yoga sau un ghid general pentru programele de antrenament pentru începători. Dacă ai ceva la care să te raportezi care a fost elaborat în prealabil, va fi mai ușor să îți stabilești planul de antrenament.

Verifică ghidurile și postările noastre super utile despre antrenament care te ajută să începi aici!

Cel mai important lucru de reținut este că îți ia timp să schimbi sau să obții un nou obicei. Cât timp durează, totuși, este mult discutat. Dar poate dura de la una la trei luni. De aceea, cel mai important sfat este să continui, chiar dacă motivația scade, și să lucrezi la obiectivele mai mici, având în același timp marele obiectiv sau rezoluția de Anul Nou ca factor de motivare.

Care sunt cele mai comune rezoluții de Anul Nou?

  1. Exerciții mai dese
  2. Consumul de alimente mai sănătoase
  3. Obținerea unei noi hobby
  4. Petrecerea mai mult timp cu prietenii
  5. Obținerea unui nou loc de muncă

 

Dacă dorești să începi să te antrenezi sau să te antrenezi mai mult, un sfat bun pentru motivație ar fi să cumperi haine noi de antrenament! Este mult mai plăcut să mergi la antrenament când te simți fresh și confortabil. Verifică gama noastră largă de haine de antrenament pentru femei aici!

De exemplu, avem această bluză de antrenament proaspătă pentru femei, Perform Tank Top. Există o modalitate mai bună de a începe noul an decât să apari la sala de sport cu această bluză? Ceva care poate fi "factorul decisiv" pentru motivația ta de a merge la sală este cu siguranță îmbrăcămintea de antrenament, și e întotdeauna plăcut să ai tricouri colorate de purtat. Perform Tank Top are, de asemenea, un bustier sport încorporat, deci e greu de găsit o bluză de antrenament mai practică. În plus, respiră foarte bine și se simte extrem de confortabil de purtat, și poate fi utilizat pentru multe tipuri diferite de antrenament. Această bluză este stretchy și confortabilă și este un must-have pentru sala de sport în 2022!

  

 

O altă noutate este Power Tank Top.Power Tank Top are toate caracteristicile căutate într-o bluză de antrenament. Este o bustieră seamless (așa că e un nou favorit pentru cele care iubesc seamless) și va transporta umiditatea eficient. Această bluză este foarte elastică și oferă o bună mobilitate, așa că este una dintre cele mai bune bustiere de sport pe care le poți obține pentru Anul Nou!
 Bluză de antrenament albă pentru femei
Află mai multe despre cele mai bune bluze de antrenament pentru femei într-un ghid aici.

 

Îndeplinește-ți obiectivele pentru anul următor

Îndeplinirea rezoluțiilor de Anul Nou poate fi extrem de dificilă și solicitantă, mai ales atunci când toate obiectivele implică cerințe stricte de antrenament pe care trebuie să le începi. Poți ajunge ușor să te simți rău dacă nu faci tot ce ai spus că vei face în rezoluțiile tale. Dacă observi că întâmpini dificultăți cu motivația în atingerea rezoluțiilor mai mari de Anul Nou, este bine să stabilești obiective mai mici pentru tine, care sunt mai ușor de obținut.

Tilbake til bloggen