ullsokker dame raggsokker dame gode myke ullsokker

Ciorapii din lână cei mai buni

Atunci când începe să fie mai frig afară, este important să nu îngheți, așa că este bine să îți procuri o pereche bună de șosete din lână pe care le poți purta pe tot parcursul sezonului de toamnă și iarnă. La Famme avem o gamă largă de diferite șosete din lână care se potrivesc gusturilor și nevoilor diverse.

Șosete lungi din lână

Șosete din lână negre, funcționale - pentru tine, care ești activ și petreci timpul afară. Șosetele din lână sunt realizate din lână merino, care oferă căldură, funcționalitate și confort sporit. Șosetele noastre negre Wool Knit sunt foarte populare acum, pe măsură ce zilele devin mai reci - sunt moi, respirabile și se potrivesc perfect pentru clima umedă, rece și aspră pe care o avem în țările nordice. Datorită funcționalității lor excelente, sunt ideale pentru cei care sunt activi afară, dar și pentru cei care stau la birou sau acasă.

șosete din lână, șosete negre

Șosete scurte din lână

Această țesătură călduroasă, moale și funcțională din lână merino se regăsește și în șosetele noastre scurte, adică Șosetele negre Wool Knit Ankle.

șosete scurte din lână, șosete scăzute din lână

Șosete de trening - pentru confort și excursii

Șosetele de trening din lână sunt foarte populare în rândul norvegienilor. Șosetele noastre de trening sunt pentru cei care iubesc șosetele de calitate, care arată bine și te mențin călduros. Aceste șosete confortabile și plăcute sunt realizate din 95% lână norvegiană - dacă cauți șosete calde pentru toamnă și iarnă, acestea sunt perfecte pentru tine. Sunt perfect adaptate la clima norvegiană și la viața la cabană, dar pot fi folosite și acasă în sufragerie, lângă șemineu. Confortul a fost un punct focal atunci când aceste șosete de trening incredibil de plăcute au fost concepute.

șosete de trening din lână, șosete confortabile pentru femei
Tilbake til bloggen