Regnjakke, skalljakke, pustende, vannsøyle

Cele mai bune jachete de ploaie pentru femei

O jachetă de ploaie este un must-have pentru zilele ploioase pe care le avem aici în țară. De aceea, este important să ai o jachetă care să reziste la multă ploaie, dar care să aibă în același timp un design frumos. Te lupți să găsești o jachetă de ploaie care să aibă toate funcțiile dorite, dar care să arate și bine? Atunci suntem siguri că una dintre jachetele noastre simple și frumoase va fi pe placul tău și va fi perfectă ca parte din echipamentul tău de ploaie.

 

Jachetă de ploaie ușoară și tehnică

Pace Rain Jacket este o jachetă de ploaie super pentru zilele gri și reci. Jacheta este impermeabilă și rezistă la șocuri. Este o jachetă ușoară și tehnică cu două straturi, care oferă un confort excelent. Are o bună respirabilitate, astfel încât să nu te simți prea caldă și umedă, precum și fermoare de ventilație plasate strategic sub brațe. Toate fermoarele sunt impermeabile, iar jacheta are mai multe detalii reflectorizante pentru a te menține în siguranță atunci când ești afară în întuneric. Această frumoasă jachetă de ploaie poate fi folosită și ca o jachetă exterioară cu un pulover cu glugă sau un îmbrăcăminte din lână dedesubt. *Produsul a fost din păcate scos din sortiment.

  • Coloană de apă de 10.000 mm
  • Respirabilitate bună 
  • Fermuare cu scai pe mâne
  • Fermoare impermeabile 
  • Detalii reflectorizante 
  • Fermoare de ventilație sub brațe  
Jachetă de ploaie femeijachetă de ploaie cu glugă

 

Jachetă de ploaie versatilă

Celine Rain Jacket este o jachetă de ploaie versatilă, cu un confort excelent. Această jachetă simplă și frumoasă te protejează bine de vreme și vânt și funcționează ca o jachetă exterioară. Este realizată dintr-un material respirabil și are un finish DWR pentru a respinge murdăria, grăsimea, uleiul și apa. De asemenea, această jachetă are detalii reflectorizante pentru a te menține în siguranță în întuneric. Această jachetă are tot ce ai nevoie și încă puțin. Este disponibilă atât în negru, cât și în albastru.

Jachetă de ploaie albastrăJachetă de ploaie impermeabilă

 

Tilbake til bloggen