Jeans for dame til alle passformer

Ghid pentru blugi - găsește-ți blugii perfecți!

Gasirea perechii perfecte de jeans poate fi pentru mulți o provocare. Cum poți ști ce fel de material, formă, dimensiuni și elasticitate are pantalonul? Cu acest ghid, ne propunem să-ți facem alegerea puțin mai simplă. Amestecuri de stoff, dimensiuni, croieli și lungimi.

Pantalonii noștri sunt creați folosind aceeași metodă, dar avem diferite tipuri:

  • Denim autentic: Denim autentic este mai gros și are puțin elastic.
  • Jeans cu elastic: Jeans obișnuiți cu elastic. Aceștia au doar elasticitate pe lățime.
  • 4 Flex: Denim autentic cu super elasticitate. Acest material face parte din colecția blue skin ISKO, unde toate textilele au elasticitate în 4 direcții, adică 360 de grade. Jeans-urile noastre 4FLEX sunt fabricate cu tehnologie denim patentată pentru a obține super elasticitate în toate direcțiile și un efect natural de susținere.

Dacă dorești să afli mai multe despre pantalonii noștri pentru yoga, pantaloni de tip slouch, pantaloni de jogging și altele, citește-ghidul nostru ghid pentru pantaloni!

 

 Cuprins

1. Mom jeans/pantaloni baggy

2. Skinny jeans

3. Jeans cu talie înaltă

4. Flare jeans

5. Jeans cu picioare drepte

6. Jeans cu desfăcuturi

7. Jeans pentru toată lumea

8. Jeans pentru zi cu zi și petreceri

9. Amestecuri de material

 

Mom jeans / pantaloni baggy

Mom jeans cu elastic

Mom jeans sunt o pereche de jeans care sunt ușor de stilizat și se potrivesc aproape tuturor ocaziilor și sezonelor. Pantaloni noștri sunt fabricați din denim autentic, cu extra elasticitate pentru un comfort sporit.

 

Jeans cu picioare largi

Jeans-urile noastre Wide Leg sunt o pereche de pantaloni cu picioare largi realizați din denim autentic. Pantalonii sunt echipați cu cinci buzunare care îi fac practici pentru păstrarea telefonului și cheilor. Au un material denim clasic și o nuanță naturală de albastru deschis care îi caracterizează. Au o talie înaltă și un design care se potrivește atât persoanelor înalte, cât și celor scunde, iar întreaga formă oferă impresia de picioare mai lungi și talie bine definită.

Skinny jeans

Skinny jeans se caracterizează prin faptul că pantalonii se așează strâns pe corp. Aceste perechi de denim sunt, de obicei, slim fit și au un efect flattering asupra corpului. Există, de fapt, un articol mai versatil decât o pereche de skinny jeans? Skinny jeans sunt un must-have în garderobă, deoarece pot fi stilizați atât casual cât și elegant. Skinny jeans se așează bine pe fund și sunt strâmți până la glezne. 

Skinny jeans

High Skinny Jeans au talie înaltă cu elasticitate bună. Pantalonii din denim duc stilul și confortul la un nou nivel. Arată bine cu totul, de la hoodies relaxante la pulovere mai elegante cu guler înalt.

Stretchy jeans

Jeans-urile noastre 4FLEX sunt o skinny jeans cu taliă înaltă și sunt fabricate cu tehnologie denim patentată pentru a oferi un efect de super elasticitate. Acesta este un jeans din denim autentic și are o elasticitate ridicată, fiind adesea numit jeggings. Se așează bine pe toate tipurile de corp și își păstrează forma după mai multe spălări. Acest jeans îți oferă libertate maximă de mișcare și flexibilitate. Forma sa confortabilă cu mult elastic  este un must-have în garderoba de bază. Jeansuri autentici, care se simt ca leggings.

 

Jeans cu talie înaltă

Jeans cu talie înaltă sunt un tip de jeans care se potrivesc tuturor formelor de corp și sunt foarte versatili și elastici. Aceștia vin în multe formate și stiluri, având nenumărate opțiuni. Jeans-ii marca high waist au talie înaltă, ceea ce oferă sprijin și evidențiază formele feminine. Jeans-ii cu talie înaltă sunt, de asemenea, numiți high rise jeans, deoarece se întind deasupra buricului. Pentru mulți, poate fi inconfortabil să porți pantaloni care alunecă în jos de mai multe ori pe parcursul zilei. Jeans-ii cu talie înaltă se mențin la locul lor și contribuie la un confort sporit pe parcursul întregii zile. Toți jeans-ii noștri au talie înaltă. Iată câteva dintre preferințele noastre!

 

High waist mom jeans

Mom jeans au adesea o croială lejeră și talie înaltă. Acești pantaloni sunt foarte trendy, versatili și extrem de populari. Sunt confortabili și se potrivesc multor ocazii diferite. Jeans-ii pot fi stilizați cu multe topuri diferite, inclusiv o bluză scurtă drăguță. Au fost foarte populari în anii '80 și '90 și au revenit în forță în ultimii ani. Mom jeans au fost mult timp populari în rândul femeilor de vârstă mijlocie, dar acum au căpătat o nouă audiență - tinerii trendy!

 

High waist flare jeans

Flare jeans, sau pantaloni cu desfăcuturi, sunt jeans care se deschid sub genunchi, oferind astfel o desfăcutură naturală. Flare jeans au revenit după mulți ani de absență pe piață și sunt acum mai populari ca niciodată. Acești jeans se potrivesc perfect cu o pereche de boots sau cizme, oferind o ținută elegantă și atemporală. 

Svart jeans til dame med sleng  

 

High waist fleksible jeans

4 FLEX sunt o pereche de jeans strâmți și elastici. Materialul din care sunt realizați jeansii este proiectat de ISKO. Tehnologia ISKO REFORM ™ XP oferă cel mai mare grad de elasticitate creat vreodată cu acest tip de material. Aceasta îți asigură libertate de mișcare și flexibilitate maximă fără a pierde din forma inițială. Cu acești jeans, poți fi confortabil și arăta bine toată ziua.

4flex jeans, blå jeans  

 

High waist jeans cu desfăcuturi

Slit hem jeans sunt caracterizate printr-o desfăcutură frumoasă la glezne. Acestea pot semăna cu un flare jean, dar nu sunt la fel de largi sub genunchi. Jeans-ii cu desfăcuturi au devenit recent o mare tendință, și este cu siguranță un jeans pe care merită să-l verifici. Acesta poate fi stilizat cu nenumărate articole cool și o pereche de sneakers. Dacă nu ești sigură că îți stă bine cu pantaloni cu desfăcuturi, acesta ar putea fi un alternative pentru tine! 

Blå jeans med splitt til dame   

Flare jeans

Jeans cu desfăcuturi sunt o tendință care revine constant, și va fi întotdeauna bine să ai o pereche de astfel de jeans la îndemână. Jeans-ii noștri Flare sunt realizați dintr-un material denim care este atât elastic, cât și moale. Acești pantaloni se potrivesc perfect cu sneakers, cizme și tocuri, oferind ținutei o farmec aparte. 

 

Jeans drepți

Jeans clasici

Jeans-ii noștri classic high straight duc stilul și confortul la metri noi. Pantalonii au o notă atemporală, talie înaltă și picioare largi, și vor deveni noua ta pereche preferată. Pantalonii sunt fabricați din 98% bumbac sustenabil. Un articol clasic care se potrivește cu aproape toate topurile.

Jeans vintage

Vintage High Straight Jeans este un denim classic cu picioare drepte și margini brut. Acesta are o elasticitate bună care face pantalonul extra confortabil și moale. De asemenea, are un aspect vintage care este trendy și stilat. Jeans-ul are talie înaltă, iar buzunarele din spate sunt modelate și plasate astfel încât să evidențieze fundul. Pantalonul este realizat din bumbac ecologic și sustenabil, certificat de BSCI.

 

Jeans cu desfăcuturi

Jeans baggy cu desfăcuturi laterale

Jeans-ii noștri Straight Slit Hem sunt o pereche de olabukse cu desfăcuturi laterale. Aceștia sunt realizați din denim confortabil și autentic. Au o croială dreaptă, dar se așează bine atât pe fund, cât și pe coapse. 

Skinny jeans cu desfăcuturi

Slit Hem Jeans sunt o skinny jeans cu desfăcuturi la baza piciorului. Pantalonii cu desfăcuturi au talie înaltă și denim elastic, care face ca aceasta să fie confortabilă de purtat. Este slim fit și cu lungime completă, având o formă care are un efect flattering asupra corpului. 

Jeans pentru toată lumea

Jeans pentru picioare scurte

Pentru mulți poate fi greu să decidă ce jeans să aleagă în funcție de lungime și formă, dar și alte aspecte care țin de preferințe. Jeans-ii care sunt potriviți pentru femeile cu picioare scurte sunt skinny jeans-urile noastre cu talie înaltă. Acești pantaloni sunt slim fit, iar dacă se dovedește că sunt prea lungi, poți să-i răsucești pe interior astfel încât să se potrivească mai bine lungimii piciorului. O altă pereche de pantaloni care se potrivesc bine pentru picioare scurte sunt wide leg jeans. Acești jeans sunt mai lejeri decât skinny jeans și au o talie înaltă, potrivind perfect atât persoanelor scunde, cât și celor înalte.

Jeans pentru picioare lungi

Jeans pentru picioare lungi pot fi puțin mai dificili de găsit, pentru că nu există vreo soluție practică pentru a-i lungi. Pantalonii care sunt prea scurți pentru persoanele cu picioare lungi se termină de obicei puțin deasupra gleznei. Jeans-ii care se potrivesc bine pentru cei cu picioare lungi sunt Mom Jeans, Slit Hem Jeans și Flare Jeans. Acești pantaloni au fie o lungime elegantă care se potrivește cu picioare lungi, cum ar fi mom jeans, în timp ce ceilalți au o desfăcutură sau desfăcutură care creează un efect de alungire pe picior.

Jeans pentru cei cu forme

Dacă ai forme și găsești dificil să găsești jeans care să ți se potrivească, avem 4FLEX jeans cu super elasticitate care se potrivesc tuturor.

 

Cum să stilizezi jeans pentru zi cu zi și petrecere

Jeans pentru petrecere

Cât de confortabil nu este să porți olabukse confortabile la petrecere? Este mai ușor să dansezi și este cu adevărat confortabil să te miști. Multe dintre jeans-urile noastre se potrivesc atât pentru zi cu zi, cât și pentru petreceri, dar am creat câteva combinații pe care le adorăm! 

Jeans-urile noastre 4flex sunt o pereche de skinny stretch jeans confortabile, un adevărat câștig la petrecere. Acești pantaloni au o elasticitate în 4 direcții care îți permite să dansezi, să sari și chiar să faci o desfacută fără teama că se vor rupe. 

Stilizează jeans-ii tăi 4flex cu o bluză, o cămașă sau o bluză scurtă și un blazer, și ești pregătită pentru petrecere!

Skinny jeans til festCrop top til fest

 

Jeans-ii noștri wide leg sunt stilul de jeans cel mai cool în prezent. Acești pantaloni pot fi combinați cu multe articole diferite, în funcție de stilul pe care-l preferi. Stilizează-i cu o cămașă, fie că este simplă și elegantă albă, fie într-o culoare vibrantă. Jeans-ii cu picioare largi sunt perfecti pentru a fi asortați cu un top simplu, cum ar fi un top smock sau un top cu mâneci balon.

Sort jeans med vide benLys wide leg jeans

Jeans-ii noștri slit hem sunt extrem de confortabili de purtat, fie că ești dansatoarea petrecerii sau doar îți place să stai și să te bucuri de muzică. Asortează-i cu pantofi cu toc, un top tip tank, și ești pregătită pentru petrecere!

Slim fit jeans med splitt nederst i benettank top til fest

 

Jeans pentru zi cu zi

Pentru mulți, jeans-ii sunt ceva ce îi consideră plăcut de văzut, dar pe care își doresc să îi scoată cât mai repede cu putință când ajung acasă. Avem mai multe perechi extrem de confortabile de jeans, care sunt perfecte pentru utilizarea zilnică, atât pentru muncă, cât și pentru timpul liber. Jeans-ii noștri sunt extrem de plăcuți de purtat, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu ai dorința de a ajunge acasă și a-i scoate.

Primii jeans sunt 4flex jeans, care, după cum am menționat anterior, sunt pantaloni care pot fi purtați atât pentru zile obișnuite, cât și pentru petreceri. Acest model este foarte ușor de stilizat atât elegant, cât și casual, având multă elasticitate care îi face să se simtă ca un leggings. Pentru un aspect casual, acești pantaloni se potrivesc bine cu un sweatshirt, un pulover chunky sau un hanorac pentru look-ul perfect de zi cu zi.

Citeste ghidul nostru pentru pulovere pentru inspirație pentru topuri pe care poți să le asortezi cu jeansii!

Slim fit jeans egnet til hverdagCrewneck i bomull

Jeans-ii următori sunt Straight raw hem jeans. Aceștia duc stilul și confortul la un nou nivel perfect pentru utilizarea zilnică! Acest model are talie înaltă, iar buzunarele din spate sunt plasate și modelate astfel încât fundul să arate bine. Pantalonii se potrivesc perfect cu un guler înalt sau pur și simplu cu un tricou alb.   

Jeans med rette ben egnet til hverdagsBeige høyhalset genser til dame

Amestecuri de material

Poliester

Poliesterul este cea mai comună formă de fibră textilă, fiind utilizat atât în îmbrăcăminte, cât și în materiale de interior și echipamente de exterior.

Te simți puțin sceptică atunci când vezi că hainele conțin mult poliester? Nu este nimic de care să fii precaut! Poliesterul are, de fapt, o mulțime de proprietăți pozitive în îmbrăcăminte, în special în cele utilizate pentru activități sportive, cum ar fi alergarea și schiul, dar și în jeans! Poliesterul este o fibră textilă ușoară, care nu absoarbe apa și se usucă rapid. Este, de asemenea, o fibră extrem de rezistentă, care este ușor de întreținut, nu se șifonează și contribuie la creșterea confortului.


Bumbac

Bumbacul este o fibră moale care crește în jurul semințelor plantei de bumbac.

Materialele din bumbac sunt, în mod natural, rezistente la praf și acarieni. Materialul fabricat din bumbac este, de asemenea, un material non-iritant, ceea ce înseamnă că nu va agrava pielea uscată sau va provoca reacții alergice, chiar și la persoanele predispuse la probleme ale pielii, cum ar fi erupții sau dermatite. 

Bumbacul tinde să respingă în mod natural apa și transpirația, ceea ce îl face foarte respirabil. 

Ești îngrijorată de consecințele de mediu ale hainelor pe care le cumperi? Bumbacul este biodegradabil și o resursă regenerabilă.


Elastan 

Elastanul este o fibră textilă sintetică extrem de elastică. Acesta este realizat din poliuretan și este utilizat cel mai adesea în amestec cu alte fibre sintetice. Elastanul se extinde foarte mult și revine la dimensiunea sa inițială, de aceea oferă produsului mai multă elasticitate. Jeans-ii noștri 4FLEX conțin 7,50% elastan, iar acesta este ceea ce îi face atât de flexibili.

Jeans-ii Famme sunt disponibili și pe jeanson.

Alte articole relevante:

Cele mai frumoase pantaloni cu desfăcuturi de toamnă 

Tilbake til bloggen