Trendy kosesett til dame

Cele mai bune seturi de activități pentru femei

Indiferent dacă vrei să te relaxezi pe canapea, să ieși la o plimbare sau să faci alte activități cotidiene, este bine să ai haine confortabile. Având confortul ca fiind cea mai importantă caracteristică, loungewear-ul a devenit un must-have în orice garderobă feminină. Acest lucru a dat naștere unui nou stil de îmbrăcăminte relaxată, iar loungewear-ul nu mai este doar ceva ce porți acasă. Seturile au devenit trendy și sunt la fel de bine purtate pe stradă. În acest mod, te asiguri că beneficiezi de confort maxim, având în același timp o ținută elegantă.

Seturi de joggers

Cauți o ținută confortabilă pe care să o poți purta atât acasă, cât și afară? Atunci un set de joggers este ținuta supremă. Seturile de joggers au devenit foarte populare în ultimii ani și nu fără motiv. Un set de joggers asortat cu hoodie și sweats este atât la modă, cât și extrem de confortabil. Puloverul nostru oversized și Joggerul oversized sunt realizate dintr-un material moale, iar pantalonii de joggeri au o croială modernă!

 

Pulover griPulover bleumarin
Pentru un look mai aerisit, poți alege să asortezi pantalonii de joggers cu tricoul oversized corespunzător. Acest tricou este fabricat dintr-un material gros care menține forma, fără a se sifona. Tricoul poate fi de asemenea combinat cu pantalonii de lounge și yoga Ribbed Flare Pant pentru o ținută mai elegantă de zi cu zi. Îmbrăcămintea poate fi purtată la o ieșire la cafea, la școală sau la o sesiune de antrenament ușor, cum ar fi yoga.
Tricou negru cu imprimeuPantaloni flare negri

 

 

Cum să stilizezi loungewear-ul

Seară de film

Dacă ești în căutarea loungewear-ului pentru o seară de film, îți recomandăm; Fit Jogger. Aceștia sunt pantaloni de jogging ajustați, realizați dintr-un jersey de bumbac moale și elastic, pentru a-ți asigura confort și libertate de mișcare. Cu un fermoar pe laterale, poți lăsa telefonul și bunurile personale. Combină pantalonii de jogging cu Fit Hoodie. Această hoodie are un stil sofisticat, cu un gât înalt și un design elegant, ceea ce o face un element esențial și versatil în garderobă.

Hoodie negruSalopetă de jogging

 

 

Tilbake til bloggen