Beste joggebuksene 2021

Cele mai bune leggings pentru alergat

Este întotdeauna plăcut să ai o pereche de pantaloni confortabili la îndemână. Fie că este vorba de o zi relaxantă pe canapea sau de o plimbare prin pădure, o pereche de joggeri va fi o alegere perfectă. În același timp, există variante care se potrivesc perfect activităților de zi cu zi. Loungewear este disponibil în diverse materiale și croieli, ceea ce înseamnă că întotdeauna există o opțiune pentru orice ocazie!

Pantaloni Jogger Oversized

Cele mai trendy pantaloni confortabili de pe piață în prezent sunt joggerii cu croială oversized. Forma liberă îți oferă libertate de mișcare completă, în timp ce conferă un aspect relaxat și modern.

Joggeri oversized sunt o alegere perfectă dacă ești înaltă. Joggerul negru poate fi ușor stilizat așa cum dorești, fie cu hanoracul oversized corespunzător, fie cu un pulover lung, strâns.

Jogger albastru pentru antrenamentJogger albastru

Pantalonii cu flauș sunt confecționați dintr-un material moale și respirabil, deci se potrivesc atât ca pantaloni confortabili, cât și ca pantaloni de antrenament. Acești pantaloni neagră cu flauș sunt strâmtori și, prin urmare, nu au aceeași croială liberă ca alții. Pantalonii au un elastic lat în partea superioară, care asigură că se așază bine și confortabil în jurul taliei.

Citeste mai departe: pantaloni cu flauș pentru femei.

Dacă dorești o pereche de pantaloni cu flauș dintr-un material mai gros, îți recomandăm noul Flare Pants. Acesta vine într-un bumbac jersey confortabil și elastic de înaltă calitate, astfel că produsul își va menține aspectul frumos spălare după spălare. Cu o talie înaltă care poate fi pliabilă, pantalonii se așază atât frumos, cât și confortabil.

Pantaloni cu flauș griPantaloni cu flauș gri

Joggeri cu buzunare

Pentru mulți, buzunarele sunt un atribut foarte important când vine vorba de pantaloni. Având buzunare, pantalonii confortabili îți oferă întotdeauna posibilitatea de a lua cu tine cheile, telefonul mobil și portofelul. Buzunarele fac joggerii mult mai funcționali și practici.

Fit jogger are buzunare cu fermoar practice și este perfect pentru o sesiune de antrenament! Joggerul este slim fit iar buzunarele fac pantalonii și mai funcționali. Te poți mișca liber fără a-ți face griji că îți vei pierde telefonul din buzunar. Fit Jogger vine cu un pulover corespunzător, Fit Hoodie.

Citeste mai departe despre leggings cu buzunare!

Tilbake til bloggen