Beste løpetights til dame

Cele mai bune leggings pentru alergare

Myke leggings care transformă alergarea într-o activitate confortabilă.


Pe site-ul nostru găsești Famme haine de antrenament pentru toate tipurile de antrenamente, iar în această postare ne concentrăm pe antrenamente cardio. Alergare, jogging și plimbări plăcute. Chiar dacă antrenamentul nu se finalizează doar pentru că ai cumpărat o nouă leggings, este cu siguranță un bun punct de plecare. Leggingsurile de antrenament Famme se potrivesc tuturor corpuri și formelor. Ele sunt realizate dintr-un material care respiră și sunt 100% rezistente la genuflexiuni, fiind în același timp incredibil de plăcute la purtat. Atunci când ieși la alergare, este esențial să ai o legging care să stea pe loc și care să nu alunece sau să se desfacă. Aceasta nu va fi doar enervant, ci poate afecta și buna ta motivație.


De asemenea, găsești multe modele care au buzunare practice pe exteriorul coapsei, complet neintruzive în timpul antrenamentului. Buzunare perfecte pentru, de exemplu, telefonul tău mobil. Materialul este de asemenea important de luat în considerare. Leggingsurile pentru alergare sunt adesea realizate din poliester și elastan. Acestea sunt materiale sintetice care sunt foarte flexibile și transportă transpirația departe de corp, în loc să o rețină așa cum face bumbacul. Acesta este, desigur, o chestiune de preferință, mulți preferând să alerge în legginguri seamless care au alte combinații de materiale.


Clienții noștri au votat cele mai bune leggingsuri pentru alergare:

 

Leggingsuri pentru alergare cu buzunare

Techna leggings - o legging funcțională cu buzunare pentru, de exemplu, telefonul mobil, chei sau alte accesorii pe care ai dori să le iei cu tine la plimbare. Leggingsurile de antrenament sunt rezistente la genuflexiuni, au talie înaltă și un design larg pentru o potrivire perfectă. Cusăturile unice sunt concepute atât pentru funcționalitate cât și pentru aspect, așa că aceasta este cu siguranță o legging pe care te prezinți bine și în care arăți bine. 

 
 
Les mer om våre leggings med lommer aici!  

 

Leggingsuri simple pentru alergare cu compresie

Essential leggings - o legging simplă și elegantă pentru alergare. Ca una dintre cele mai bine vândute, aceasta este o legging versatilă și bine realizată. Materialul este elastic, oferind o potrivire perfectă și o bună compresie în timpul alergării. Leggingsurile sunt înalte la talie și au un efect de susținere excepțional. Ea este iubită de clienții noștri deoarece poate fi purtată la aproape orice! 

  
Citește mai multe despre leggingsurile noastre de compresie aici!

 

Leggingsuri cu talie înaltă și efect de susținere

Vortex leggings 2 - una dintre cele mai bine vândute leggingsuri seamless! Această legging va revoluționa alergarea cu noul său design realizat dintr-un nivel mai ridicat de elastan, care oferă mai multă compresie decât alte leggingsuri. Cu talie înaltă, te asigurăm că aceasta nu va aluneca în timpul alergării, ci va rămâne fixată pe loc pentru o performanță și confort optim. Banda de talie are o compresie suplimentară datorită extensiei suplimentare și a unei texturi ribbed.

Citește mai multe despre leggingsurile noastre cu talie înaltă aici!

 

Leggingsuri rezistente pentru femei

Leggingsuri de sală - o legging simplă și versatilă care se potrivește perfect pentru o alergare. Leggingsurile de antrenament sunt realizate dintr-un material rezistent la umezeală cu talie înaltă și îți va oferi un efect frumos de susținere. Leggingsurile de antrenament sunt rezistente la genuflexiuni și durabile și se potrivesc perfect atât pentru intervale scurte cât și pentru distanțe lungi.

  

Leggingsuri pentru alergare în timpul iernii

Recomandăm Light Thermal Leggings cu căldură. Leggingsurile de antrenament sunt perfecte pentru zilele reci, deoarece au o interior periat cu câteva detalii reflectorizante, grozave pentru iarnă! 

 

Tilbake til bloggen