Joggesko til dame | Svart og hvit | Løpesko

Pantofi buni pentru muncă și antrenament!

Cum să găsești încălțămintea potrivită pentru antrenament?

Ce încălțăminte folosești pentru antrenament are un impact semnificativ asupra performanței tale, dar și asupra confortului. Pantofii ar trebui să aibă o bună amortizare și să fie durabili, astfel încât să reziste mult timp. Încălțămintea poate fi costisitoare, de aceea este benefic să ai o pereche care poate fi folosită în mai multe ocazii. Pantofii sport albi și negri sunt clasici, versatili și pot fi purtați atât la antrenamente, cât și în viața de zi cu zi.

Avem o pereche de pantofi care sunt perfecti pentru orice ocazie, fie că este vorba de o ieșire în oraș, o tură de alergare, o plimbare sau oricât de altceva ai putea dori. Investiția în pantofi de calitate nu este doar o idee bună pentru antrenament, ci și pentru viața de zi cu zi. Pantofii de alergare Endorphin RX1 sunt o pereche de pantofi de alergare pe care cu siguranță îi vei adora. Pantofii sunt fabricați din Engineered Mesh EVA Rubber material care respiră bine astfel încât să nu te simți umed la alergările lungi sau pe parcursul zilei. Ei sunt printre cele mai vândute produse ale noastre și combină confortul incredibil cu stilul. Pot fi cumpărați în culori alb, negru și cu modele.

Cei mai mulți dintre noi probabil că au experimentat dureri și disconfort în corp cauzate de diverse situații în care ne aflăm, cum ar fi zile lungi la lucru, atunci când suntem în cumpărături sau într-o ședință de antrenament. Acestea sunt foarte obositoare și fac situația mai puțin plăcută. Este demonstrat că încălțămintea nepotrivită poate fi cauza durerilor resimțite, ceea ce face necesară găsirea unor pantofi de lucru sau pantofi de alergare de calitate.

Aceștia sunt adesea clienții care cumpără pantofii noștri - te regăsești în această descriere?

Dureri în călcâie

Pantofii de alergare sunt proiectați preventiv astfel încât aterizările dure în timpul alergării sau săriturilor și altele de acest fel să nu afecteze genunchii și spatele, fiind mai versatili deoarece amortizarea bună și sneakers ergonomici sunt, de asemenea, prevenitori pentru problemele care apar în picioare, precum fasciita plantară și spina calcaroasă. Clienții care pot suferi de fasciită plantară, spina calcaroasă și alte afecțiuni dureroase în picioare și glezne vor considera că Endorphin RX1 este excelent pentru a ameliora acele dureri.

Pantofii de alergare pentru Milslukeren

Cine nu a experimentat picioare dureroase și obosite după alergări lungi? «Milslukeren» așa cum o numim poate experimenta că pantofii noștri de alergare pot fi soluția. Acești alergători pot fi reticenți la pantofii noi sneakers deoarece au o mare experiență și știu poate ce li se potrivește cel mai bine. Funcționalitatea pantofului de alergare include tehnologii și amortizare solidă care va menține confortul și sănătatea utilizatorului.

Poți citi mai multe despre tehnologia din spatele talpii aici.

Încălțăminte bună pentru muncă și antrenament

Pantofi de alergare pentru începători

Cei mai mulți pot alerga, iar asta necesită un minim de echipament. Dacă dorești să începi să alergi, poate fi o investiție foarte bună să cumperi o pereche de pantofi de alergare, iar best-sellerul nostru îți va oferi un start sigur și bun la alergat. Pantofii de alergare sunt un produs perisabil și după un anumit număr de mile amortizarea se va reduce, dar datorită tehnologiei din spatele talpii pantofului nostru de alergare, amortizarea va dura mult mai mult decât la altele. Ortholite spuma din talpă se comprimă cu mai puțin de 5% din durata de viață, ceea ce duce la menținerea amortizării solide, forma și confortul experimentate din prima zi pentru o perioadă lungă de timp.

Acest lucru este important pentru a preveni accidentele: Nu uita să începi gradual cu alergarea. „Prea mult, prea repede și prea puțin odihnă” este rețeta pentru o vătămare prin suprasolicitare. Și nu vrei asta!

pantofi de alergare, pantofi de antrenament

Pantofi pentru alergătorul obișnuit

Aceasta este, poate, cea mai mare grupare. Alergătorul obișnuit are 2-3 alergări pe săptămână și poate utiliza câțiva sneakers care își fac treaba, dar este curios în legătură cu diversitatea pantofilor de alergare de pe piață. Acest alergător își dorește un „pantof allround” care poate fi folosit în multe situații. Endorphin RX1 este potrivit pentru cele mai multe situații în care te-ai putea afla, chiar dacă este pantof de alergare.

Dacă ai nevoie de pantofi cu amortizare bună pentru a-ți proteja picioarele atunci când ești la cumpărături sau dacă descoperi că nu ai reușit să iei totul din magazin și trebuie să alergi înapoi, pantofii vor funcționa excelent pentru cele mai multe ocazii.

Pantofi de alergare pentru muncă

Nu doar alergătorii au descoperit pantofii noștri de alergare. Avem foarte mulți clienți care îi folosesc ca pantofi de lucru. Faptul este că mulți pășesc mii de pași pe podele din beton în fiecare zi, fie că este vorba de muncă în depozit, asistente în spitale sau cei care lucr în magazine. Acest lucru exercită o mare presiune asupra picioarelor și poate cauza diverse afecțiuni dureroase, inclusiv asupra spatelui. Există un număr îngrijorător de mare de persoane care se îmbolnăvesc de diagnostice comune precum fasciita plantară și spina calcaroasă.

Importanța pantofilor de lucru de calitate alergători sau echivalenți, precum pantofii de alergare sau pantofii de antrenament, poate fi subestimată de unii, iar noi dorim să subliniem că pantofii buni și confortabili cu amortizare solidă și suport sunt extrem de necesari atunci când ziua de lucru te obligă să stai în picioare toată ziua. S după cum s-a menționat anterior în articol, Endorphin RX1 se va comporta preventiv față de problemele care pot apărea în timpul zilei de lucru și va ajuta și la îndeplinirea sarcinilor de lucru.

Pantofi de alergare pentru cei sceptici

Cei care se consideră „rapizi la picioare” sunt, poate, cei mai sceptici clienți. Partea bună despre Endorphin RX1 este că pantofii iau în considerare toți alergătorii. Pantofii cântăresc foarte puțin și vor funcționa doar ca asistenți, fără a fi un impediment pentru a alerga rapid. „Rapid la picioare” va fi întotdeauna surprins pozitiv!

Endorphin RX1 vine în culorile clasice și cele mai versatile negru și alb, dar poate fi obținut și într-un amestec mai atrăgător de alb și negru. Dacă ești în căutarea unor pantofi de lucru, pantofi de alergare versatili sau pantofi de alergare atunci această pereche va fi o alegere optimă.

Pantofi de turiștilor

Tururile sunt ceva ce mulți poate iau de la sine fără a ști toate beneficiile pe care le obții făcând acest lucru. NHI scrie că mersul regulat pe jos oferă aceleași beneficii pentru sănătate ca și cei care merg frecvent pe alergări. Daca este o potecă în pădure, în teren uscat sau o tură în jurul vecinătății - ieși la plimbare cu pantofii de alergare!

Tur în pădure

Dacă te duci la o plimbare în pădure, trebuie să ai grijă cum este terenul . Terenurile mai puțin dificile unde nu este foarte mlăștinos, umed sau alunecos sunt pantofii de alergare perfect de utilizat. Terenul din pădure pe care vrei să alergi sau să mergi ușor ar trebui să fie ordonat, curat și poate să aibă un drum pe care să-l urmezi. Acum că iarna se apropie și unii sunt afectați de depresia de iarnă, conform experților britanici o soluție este să faci plimbări în pădure.

Tururi pe teren uscat

Aici pantofii noștri sunt ideali pentru a fi folosiți. Atunci când trebuie să alergi pe teren uscat, pantofii noștri de alergare reprezintă o alegere bună. Partea tehnică a pantofilor de alergare îi face capabili să contracareze diversele provocări care pot afecta corpul într-un mod negativ în timp. Suprafețele dure cum ar fi betonul unde amortizarea este necesară, turele lungi în care pantofii noștri strălucesc deoarece au un drop de 10mm și un suport moale în jurul gleznei și călcâiului.

Uită-te și la aceste articole

Tilbake til bloggen