Turklær til dame

Ghid complet pentru îmbrăcăminte sportivă

Îți este greu să găsești exact ceea ce ai nevoie pentru o excursie? Există multe opțiuni când vine vorba de îmbrăcămintea pentru excursii online, care depind complet de tipul de excursie pe care o faci și de vremea de afară. Am creat un ghid excelent pentru îmbrăcămintea de tură pentru femei, care constă în haine și diverse accesorii care sunt ideale pentru excursii în clima nordică, care este atât umedă cât și rece. La Famme găsești o gamă largă de îmbrăcăminte pentru excursii pentru femei la un preț bun.

Verifică întreaga colecție de îmbrăcăminte pentru excursii aici.

Toamna, de obicei, este momentul perfect pentru o excursie. Cu toate acestea, vremea este mai imprevizibilă, așa că este important să te asiguri că ai îmbrăcăminte pentru excursii care se potrivesc unor condiții meteorologice variate. Hainele proaste pot distruge adesea experiența unei excursii, iar alegerea hainelor este esențială.

Principiul celor trei straturi

Pentru a rămâne cald în excursie, este important să te îmbraci în mai multe straturi. Se recomandă să porți mai multe straturi subțiri de haine în loc de câteva piese groase. Astfel, este mai ușor să îndepărtezi câte puțin, în funcție de cât de cald îți devine. În timpul activităților fizice, corpul este expus diferențelor de temperatură, așa că este bine să ai posibilitatea de a ajusta hainele în funcție de necesitate. Principiul celor trei straturi presupune să porți un strat interior, un strat intermediar și un strat exterior atunci când ești pe excursie.

Acestea sunt recomandările noastre pentru a te îmbrăca conform principiului pentru excursia perfectă:

Lenjeria din lână perfectă

Utilizarea practică a lenjeriei din lână face ca aceasta să fie potrivită atât pentru excursii cât și pentru acasă, iar funcția sa principală este să te țină cald și uscat.

TechWool ls t-shirt este un pulover din lână realizat dintr-o lână merino splendidă. Acest pulover din lână are o bună izolație și transportă umiditatea astfel încât să poți rămâne uscat și cald pe parcursul excursiei. Puloverul din lână nu pișcă și nu emană o miros, iar în același timp nu se șifonează. Este dotat cu două tipuri diferite de țesătură, unde materialul tehnic ventilă foarte bine pe spate și sub brațe.

Pantalonii din lână asortați au același efect și sunt optimi atât pentru plimbări cât și pentru alergat, dar și acasă cu o cană mare de cacao. Designul este simplu, ceea ce face ușor să se potrivească cu alte haine sau echipamente pentru excursii și are un aspect elegant.

Un pulover din lână foarte frumos care se potrivește perfect pentru excursii este Zip Up Wool Knit. Din cauza proprietăților sale izolante și a calității excelente a lanii Merino, acesta este unul dintre cele mai bune pulovere de luat în excursie. Este confortabil, moale și are fermoar la gât. În plus față de faptul că acest pulover are proprietăți odorizante, este ușor, nu se șifonează și oferă o bună izolație - acest pulover este, de asemenea, foarte sustenabil datorită măsurilor ecologice pe care producătorul materialelor le-a implementat.

Pantalonii pentru excursii cu care visezi

Scopul unui pantalon pentru excursii este să te țină cald în frig, în același timp să te mențină uscat în excursie. Pantalonii trebuie să fie confortabili la purtat, atât pe terenuri de munte abrupte, cât și pentru o plimbare plăcută de culegerea fructelor în pădure.

Field Slacks sunt pantaloni rezistenți și confortabili pentru excursii pentru femei. Acest model de pantaloni pentru exterior este rezistent la apă și este un candidat excelent de luat cu tine în aventuri noi. Este elastic și are o durabilitate foarte bună. Pantalonii de agrement sunt optimi pentru drumeții deoarece permit mișcarea facilă.   

Active pants sunt pantaloni de antrenament pentru femei de calitate superioară și confort! Un pantalon ușor și funcțional din nylon cu talie înaltă și șnur, fermoar la glezne și detalii reflectorizante. Pantalonii de agrement sunt versatili, și se potrivesc pentru rutina zilnică, drumeții și schi. Un pantalon pentru excursii, pantalon de zi cu zi sau pantalon de antrenament.

Fly DWR pants sunt pantaloni ușori pentru excursii pentru femei. În același timp, aceștia sunt pantaloni care au un material incredibil de elastic și subțire, ceea ce face ca acești pantaloni să fie potriviți pentru excursii când vremea nu este foarte rece, dar plouă. Asta înseamnă că aceștia sunt pantalonii perfecți pentru excursii de toamnă, dar nu neapărat pentru iarnă. În plus, acești pantaloni ocupă foarte puțin spațiu, astfel încât sunt ușor de dus cu tine și incredibil de confortabili pentru a călători, atât pe distanțe scurte cât și lungi. De asemenea, au buzunare practice, detalii reflectorizante și elastic în talie.

Celine Trekking Pants sunt pantaloni pentru excursii cu brâu pentru a strânge în jurul taliei și posibilitatea de a transforma pantalonii în șorturi oricând dorești. Pantalonii sunt elastici și au un material respirabil cu buzunare cu fermoar practice pentru telefon etc.

Pantalonii au un fit plăcut și multiple opțiuni de ajustare. Acești pantaloni sunt perfecți pentru excursii lungi și răcoroase, dar și pentru zile scurte și calde.

Everest Thermal Pants sunt pantaloni pentru excursii perfecți pentru iarnă, dar și pentru restul sezonului. Te mențin cald, dar respiră și eficient. Acești pantaloni sunt perfecți pentru excursii pe munte în timpul iernii, deoarece se asigură că nu te supraîncălzești. Materialul pantalonilor este elastic și rezistent, ceea ce îi face incredibil de confortabili.

Au două buzunare cu fermoar, velcro în jurul taliei pentru a ajusta fitul și un logo reflectorizant ton cu ton.

Citește mai mult despre cei mai buni pantaloni pentru excursii pentru femei aici!

Șorturi pentru zilele de excursie

Field shorts sunt un șort de antrenament robust pentru uscat, umed, pe uscat sau în apă. Un șort scurt pentru excursii cu talie înaltă și buzunare mari, care este rezistent și rezistent la apă. Alternativa perfectă pentru următoarea ta excursie, fie că este pe munte sau în pădure.

Moveshorts sunt concepuți pentru libertate maximă de mișcare. Cu un material ușor, elastic și rezistent, îl poți folosi ca șort de alergare sau ca șort pentru excursii. În plus, șortul este impermeabil cu membrană DWR (Durable Water Resistant).

Citește mai mult despre cele mai bune șorturi pentru excursii aici!

Leggings pentru excursii

Essential leggings sunt un legging pentru antrenament/ pentru excursii care este înalt la talie. Pantalonii sunt elastici, cu o densitate înaltă pentru a-ți oferi un fit perfect cu o compresie bună. În plus, materialul este creat pentru a fi moale, solid și versatil. Oferim modelul essential și într-o variante fără cusături de asemenea.

Dacă dorești un legging calduros pentru excursii îți recomandăm Light thermal leggings. Materialul este elastic, transportă umezeala și are un interior periat care face leggings-ii extrem de călduroși și confortabili, astfel încât să poți să te bucuri de sezonul de toamnă și iarnă.

Jachete excelente pentru excursii

Pace Rain Jacket este ușoară și are o elasticitate excepțională, făcând-o foarte confortabilă de purtat în excursie. Aceasta este cea mai bună jachetă pentru excursii pentru femei dacă ai de gând să petreci timp în pădure sau pe munte. Jacheta are două straturi care asigură o rezistență excelentă la apă și mențin căldura, în același timp ventilând bine. O altă caracteristică este că are un material foarte elastic care respiră în timp ce suportă o mulțime de ploaie. Feronmile de ventilare de pe această jachetă permit aerului să circule, astfel încât să nu te simți umidă, iar jacheta va fi extrem de confortabilă de purtat când ești pe excursie.

Celine Rain Jacket protejează împotriva vremii și vântului, și funcționează, de asemenea, bine ca o jachetă de protecție. Această jachetă pentru excursii este realizată dintr-un material care respinge murdăria, grăsimea, uleiul și apa, fiind extrem de versatilă în excursii. Jacheta este sustenabilă, vegetală și fără fluor.

Jachetă respirabilă de ploaie pentru femei Jachetă de ploaie sustenabilă pentru femei  

Woolstretch Jacket este una dintre cele mai bune și cele mai tehnice jachete pentru excursii pentru femei. Jacheta este realizată din cea mai bună lână merino, care oferă cea mai bună performanță și face ca această jachetă pentru excursii pentru femei să fie una dintre cele mai bune articole de îmbrăcăminte atunci când ești afară și activă în vreme rece de toamnă. Această jachetă îți oferă un confort ridicat deoarece materialul este compus din cele mai fine tipuri de lână. Aceasta este perfectă pentru drumeții pe munte când vremea nu este extrem de rea și nu trebuie să îmbraci o jachetă de ploaie.

Powerstretch jacket este perfectă pentru excursii când vremea nu este atât de dură și când ești mai activă. Această jachetă pentru excursii este, de asemenea, la fel de bună pentru utilizarea zilnică, ceea ce o face extrem de versatilă. Materialul este tehnic și are o bună izolație termică și elasticitate - ceea ce o face perfectă pentru excursii când te încălzești puțin și te miști. Jacheta este ușoară și se așează bine, iar materialul are, de asemenea, o bună capacitate de respirație, astfel încât să nu te simți umidă.

Jachetele Teddy sunt extrem de populare în acest an, iar la Famme avem cea mai bună și frumoasă selecție de jachete teddy pentru femei. Jacheta noastră Ripstop Sherpa este cea mai moale jachetă teddy care se potrivește perfect ca jachetă pentru excursii, fiind un jachetă din fleece de calitate superioară care te menține cald. Jacheta are o textură fantastică împotriva vântului și vremii și are fleece moale pe interior. Deoarece această jachetă din fleece este practică și călduroasă, este o jachetă perfectă pentru excursii pentru femei, atât pentru excursii la cabană, cât și pentru drumeții, deoarece poate fi folosită atât în interior pentru relaxare, cât și pe exterior în timpul excursiilor. De asemenea, are un material special ripstop pe buzunar și pe coate, ceea ce o face mai unică.

Accesorii

Când ești în excursie, este important să îți menții capul cald. Un accesoriu pentru cap care îți păstrează căldura este esențial pentru a nu-ți distruge experiența excursiei. O cap rece duce adesea la un corp rece, iar un corp rece duce la o excursie proastă. Bandana este optimă în zilele care nu sunt atât de reci. O șapcă călduroasă este alegerea cea mai înțeleaptă în zilele mai reci.

Un câteva șosete din lână și mănuși de iarnă sunt, de asemenea, extrem de esențiale pentru a menține căldura în excursie. În plus, o pereche de ochelari sportivi pentru femei va fi un contribut major pentru o excursie optimă. Ochelarii sportivi cool care stau bine sunt importanți când te aventurezi în diferite terenuri. Ochelarii rapizi fac ca să arăți sportivă, iar nu este acesta scopul tău?

Cele mai bune șosete din lume de la Sandnes Garn sunt un must-have când ești în excursie! Acești șosete sunt calzi și confortabili și cu siguranță sunt o clasă de excelență când vine vorba de șosete din lână confortabile. Acestea se potrivesc perfect într-o pereche de ghete de munte sau cizme și sunt esențiale pentru excursie.

Tilbake til bloggen