ullundertøy til dame ullgenser ulltights ullsokker

De ce este importantă lenjeria de lână?

Se apropie vremuri mai reci și mai întunecate - iarna vine și atunci este important să ne menținem călduroși și confortabili. La Famme avem o gamă largă de lenjerie de lână pentru femei, dar de ce este important să purtăm lână aproape de piele?

Cele mai importante lucruri de care trebuie să ținem cont atunci când ne îmbrăcăm pentru frig, este că trebuie să ne menținem calzi pe parcursul zilei și în timpul oricăror activități. În zona nordică, suntem expuși la tot felul de vreme care se schimbă rapid, iar lâna ne ajută să fim pregătiți pentru toate condițiile meteorologice. Lâna este esențială atunci când ne aflăm în climă rece și umedă, ajutând la menținerea pielii uscate atunci când transpirăm sau ne udăm.

Lenjeria din lână reglează temperatura și ajută la menținerea căldurii în zilele reci. Lenjeria din lână poate fi purtată atât când vremea este caldă, cât și rece, deoarece are proprietăți de reglare a temperaturii. Aceasta transportă umiditatea departe de piele și nu trebuie spălată frecvent, deoarece are proprietăți auto-curățitoare.

Care este diferența dintre lenjeria din lână și lenjeria superioară?

Ce diferă, de fapt, între lenjeria din lână și lenjeria superioară? Acesta este un lucru pe care majoritatea oamenilor îl consideră de la sine înțeles, dar adevărul este că materialul pe care îl alegi are un impact semnificativ asupra activității ce va fi desfășurată.

Termenii de lenjerie din lână și lenjerie superioară sunt adesea utilizați interschimbabil, iar poate nu mulți se gândesc că există o diferență între aceste articole. Adevărul este că există o diferență considerabilă între materiale, iar opțiunea pe care o alegeți este esențială în funcție de activitatea ce urmează a fi desfășurată.

Lenjeria din lână

Lenjeria din lână este fabricată dintr-un material cu o bună capacitate de izolare și este, prin urmare, mai călduroasă decât lenjeria superioară. Aceste articole sunt cele mai potrivite dacă intenționați să vă mișcați cu intensitate redusă pe o perioadă mai lungă în vreme rece. Dacă transpirați sau vă udați, lenjeria poate absorbi 30% din greutatea proprie în umiditate, continuând simultan să rămână uscată și să încălzească corpul.

Oferim atât pulovere din lână cât și pantaloni din lână din lână merino care pot fi purtați separat sau împreună. Acestea au proprietăți antistatice, astfel încât nu provoacă mâncărimi, nu miros urât și nu se șifonează în timpul purtării. De asemenea, avem sosete din lână la glezna care atât încălzesc, cât și permit o bună respirabilitate.

Lenjeria superioară

Spre deosebire de lenjeria din lână, lenjeria superioară este potrivită atunci când trebuie să desfășurați activități cu intensitate mare. De obicei, este fabricată din fibre sintetice pentru a asigura libertatea totală de mișcare. Este foarte potrivită pentru schi sau pentru o tură de alergare în frig. Lenjeria transportă toată umiditatea departe de corp, dar nu te mai menține cald după ce haina devine umedă. Materialul acumulează mai multe mirosuri decât lenjeria din lână, dar este mai rezistentă și suportă mai multe spălări.

Ce fel de lenjerie din lână ar trebui să aleg?

Pulover din lână

Puteți folosi, de exemplu, puloverul Wool Knit LS, care este un pulover elegant și stilat de lenjerie din lână pentru femei. Această lenjerie din lână este fabricată din lână merino de calitate, care conferă articolului mai mult confort și o senzație mai bună. De asemenea, aceasta lenjerie din lână pentru femei este concepută pentru a oferi o bună izolare și pentru a transporta eficient umiditatea. Acesta este unul dintre cele mai bune pulovere din lână pentru femei, deoarece nu provoacă mâncărimi, nu se șifonează și, mai ales, nu miroase! Rămâneți călduroasă și proaspătă în această toamnă și iarnă cu puloverul nostru Wool Knit LS.

Lenjerie din lână legging

De asemenea, avem leggings care se potrivesc cu puloverul, și anume Wool Knit Leggings. Aceste leggings călduroase și confortabile pentru femei sunt, de asemenea, fabricate din fantastică lână merino, care te va menține caldă pe parcursul sezonului de schimbare a vremii în nord. Acesta este un articol de lenjerie din lână care izolează eficient și transportă umiditatea, fără a se șifona, provoca mâncărimi sau a acumula mirosuri neplăcute.

Lenjerie tehnică din lână pentru femei

Vă aflați în căutarea unei lenjerii din lână de calitate, caldă, din lână merino, care nu provoacă mâncărimi și care poate fi utilizată de mai multe ori? Atunci vă recomandăm puloverul Techwool și pantalonii. Având o bună ventilație, nu veți simți disconfortul în timpul activităților susținute, în timp ce Techwool are proprietăți de reducere a mirosului.

Sosete din lână pentru femei

Sosetele din lână sunt unele dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ținem cont atunci când purtăm lenjerie din lână, deoarece picioarele sunt zonele cele mai afectate de frig, afectând astfel restul corpului. Sosetele noastre Sosetele negre Wool Knit și Sosetele negre Wool Knit Ankle sunt perfecte pentru cei care doresc picioare calde în timpul excursiilor și antrenamentelor în această toamnă - ambele sosete sunt funcționale și confortabile, fabricate din lână merino de calitate superioară cunoscută, care garantează că te vor menține cald. Materialul respiră bine și te va menține pregătită pentru clima nordică, care este umedă și rece. Acestea sunt extrem de versatile, putând fi utilizate atât pentru activități în aer liber, cât și pentru antrenament sau acasă.
sosete din lână negre pentru femei, sosete la gleznăsosete din lână negre lungi pentru femei

 

Vezi și:

Ghid lenjerie intimă

Tilbake til bloggen