En guide for deg som er på utkikk etter utvalgte jakker til trening og fritid

Ghidul jachetelor - tot ce trebuie să știi!

Ghid complet pentru jachete

Există o varietate infinită de jachete pe piață. Cum ar trebui să alegi jacheta corectă? Aici trebuie să te gândești la ce funcții vrei să aibă jacheta, cum dorești să arate, ce material ar trebui să aibă și multe altele. Poate părea copleșitor, dar nu trebuie neapărat să fie atât de greu. În acest ghid, vom trece în revistă tot ce trebuie să știi pentru a găsi cea mai bună jachetă de antrenament!

Cuprins

1. Jachete de ploaie/jachete shell

2. Jachete fleece

3. Jachete de alergare

4. Jachete teddy

Jachete de ploaie/jachete shell

Jachetele noastre de ploaie sunt realizate dintr-un material ușor și tehnic. În Norvegia, o jachetă de ploaie bună și ușoară este absolut necesară, deoarece nu ne putem baza complet pe vreme. Jachetele de ploaie au o coloană de apă de 10.000 mm., astfel încât ești întotdeauna bine protejat, indiferent de vreme. Ventilațiile cu fermoar și gluga fac ca jacheta de ploaie să fie și mai practică! Jachetele noastre sunt ideale ca parte a echipamentului tău de ploaie.

Jachetă de ploaie cu 2 straturi

Pace Rain Jacket este o jachetă de ploaie ușoară și tehnică care îți oferă confort excelent. Este realizată dintr-un material respirabil care te împiedică să te încălzești prea mult. Jacheta de ploaie are ventilări cu fermoar sub brațe care permit aerului să circule in și out. De asemenea, are buzunare practic amplasate cu fermoar impermeabil și detalii reflectorizante care te mențin în siguranță în întuneric. Această frumoasă jachetă este impermeabilă și poate fi purtată și ca o jachetă shell cu o hoodie sau lenjerie de lână dedesupt.

  • Disponibilă în culorile negru și albastru.

Jachetă de ploaie versatilă

Celine Rain Jacket este o jachetă simplă și elegantă, cu funcții excelente și confort. Te protejează împotriva tuturor tipurilor de vreme și funcționează ca o jachetă shell. Materialul jachetei este respirabil, astfel încât să eviți supraîncălzirea. Finisajul DWR face ca jacheta să respingă murdăria, grăsimea, uleiul și apa. Jacheta oferă un confort excelent și are detalii reflectorizante amplasate strategic pentru a te menține în siguranță în timp ce te miști în întuneric.

  • Disponibilă în culorile negru și albastru.
Jachetă de ploaie respirabilă neagră cu material DWRJachetă shell neagră cu caracteristici respirabile și DWR

 

Jachete fleece

Jachetele noastre fleece sunt de calitate superioară. Avem atât jachete fleece tehnice, jachete sherpa, care sunt adesea denumite "jachete teddy", cât și jachete fleece din lână merino. Știm că toamna poate fi rece și vântoasă, așa că avem jachete fleece rezistente la vânt cu glugă. Jachetele fleece respiră bine și transportă eficient umiditatea. Acestea sunt jachete excelente atât pentru drumeții lungi, cât și pentru a merge la antrenament sau înapoi. Suntem siguri că vei găsi una care se potrivește nevoilor tale!

Jachetă fleece tehnică

Powerstretch Jacket este o jachetă versatilă care se potrivește atât pentru antrenament, cât și pentru utilizarea zilnică. Această jachetă este realizată dintr-un material tehnic exclusivist și este unul dintre produsele din colecția Technostretch pentru confort maxim! Acest material oferă elasticitate ridicată, izolație termică bună și o respirabilitate excelentă. Jacheta are glugă, găuri pentru degete la mâneci și patru buzunare în total, două în interior și două în exterior.

  • Disponibilă în culorile negru și alb.

Jachetă teddy din fleece

Sherpa Teddy Jacket este suficient de caldă pentru a fi purtată afară, în același timp fiind suficient de moale pentru a te bucura de ea și în interior. Această jachetă confortabilă este exact ceea ce ai nevoie! Are fermoar și două buzunare spațioase unde poți păstra esențialele. Această jachetă sherpa este realizată din fleece și este cu adevărat un must-have.

Dacă dorești o jachetă teddy și mai caldă, cu buzunar pe piept, poți verifica Ripstop Sherpa Jacket despre care vom discuta mai în detaliu mai jos, la "jachete teddy".

  • Disponibilă în culorile negru și alb.

Jachetă din lână

Woolstretch Jacket poate semăna cu o jachetă fleece, dar este realizată dintr-un amestec de lână de cea mai bună calitate. Această jachetă combină stilul și funcționalitatea într-un mod excelent! Este realizată dintr-un material tehnic exclusivist și este unul dintre produsele din colecția Merino Technowool a Famme pentru performanță și confort maxim. Datorită elasticității sale excelente, este perfectă atât pentru drumeții montane, cât și pentru alergări în zile reci. Te menține cald, în timp ce îți permite să te miști așa cum vrei. Este confortabilă pe piele și nu provoacă mâncărimi.

  • Disponibilă doar în culoarea neagră.

 

Jachete de alergare

Jachetele noastre de alergare sunt ușoare și elastice. Ele respiră bine și sunt respirabile. Jachetele au buzunare practice cu fermoar și detalii reflectorizante pentru a te menține în siguranță în întuneric. Unele dintre jachete au și glugă detașabilă. Jachetele de alergare sunt disponibile într-o varietate de culori diferite. Suntem siguri că vei găsi ceva care să răspundă nevoilor tale! Pentru a găsi jacheta de alergare potrivită pentru fiecare ocazie, am creat un ghid pentru toate jachetele noastre de alergare!

Jachetă de antrenament versatilă

Wonder Stretch Jacket este o jachetă ușoară și versatilă care te va menține cald și confortabil în zilele reci și ploioase. Jacheta este proiectată să reziste atât la vreme, cât și la frig, în același timp fiind impermeabilă. Poate fi utilizată atât pentru antrenament, cât și pentru o zi relaxată în oraș. Alege singur! Aceasta face din jachetă un MUST absolut. Jacheta te menține cald și elegant pe tot parcursul zilei!

  • Disponibilă în culorile verde și negru.

Jachetă de antrenament perfectă pentru alergare

Fleek Stretch jacket este perfectă pentru alergări în clima rece și umedă. Jacheta are două buzunare unde poți păstra esențialele pe care trebuie să le ai la antrenament. Este elastică și de calitate bună, astfel încât te va menține cald timp de ore, indiferent de activitățile desfășurate. Frigul nu va mai fi o problemă cu această jachetă minunată!

  • Disponibilă în culorile gri și negru.

Jachetă de alergare ușoară și rezistentă la vânt

Pace Running Jacket este o jachetă ușoară dintr-un material respirabil. Jacheta de alergare are două buzunare și o glugă detașabilă. Această jachetă este perfectă pentru activitățile în aer liber pe timpul verii și primăverii. De asemenea, jacheta este rezistentă la vânt și are detalii reflectorizante care te vor menține vizibil în întuneric, ceea ce înseamnă că o poți folosi cu ușurință și iarna, dacă mai adaugi un strat suplimentar de haine dedesupt.

Alege mărimea pe care o porți de obicei. Dacă ești între două mărimi, alege-o pe cea mai mare.

  • Disponibilă în culorile albastru și negru.

Jachete teddy

Jacheta teddy este unul dintre articolele vestimentare care au venit pentru a rămâne, și este ușor de înțeles de ce, întrucât este una dintre cele mai moi și, nu în ultimul rând, cele mai calde jachete pentru femei pe care le poți obține pentru toamnă/iarnă. La Famme, există întotdeauna un accent puternic pe crearea de articole frumoase, funcționale și de calitate superioară, și de aceea am proiectat cea mai bună jachetă teddy pentru femei pe care o considerăm esențială pentru garderoba de toamnă de anul acesta. Jachetele sherpa sunt realizate din fleece care te menține cald. Acestea au fermoar și buzunare spațioase cu mult loc pentru esențiale. Jachetele teddy sunt potrivite atât pentru antrenament, cât și ca jachetă de relaxare. Tu decizi!

O jachetă teddy caldă și bună pentru femei

Jachetă teddy albă pentru femei

jachetă teddy pentru femeijachetă teddy pentru femei
Jacheta noastră Sherpa Teddy Jakke este esențială în acest sezon de toamnă. Este proiectată 100% intenționat pentru confortul tău maxim și pentru a te menține caldă în perioada rece. Aceasta este una dintre cele mai calde jachete pe care le avem la Famme, și totodată una dintre cele mai versatile jachete. Este suficient de caldă pentru a fi purtată afară în vreme rece și în același timp este moale și confortabilă pentru a fi purtată în interior. Aceasta este o jachetă de relaxare excelentă pentru femei, și considerăm că fiecare femeie ar trebui să aibă o jachetă teddy în acest sezon! Ceea ce este foarte practic la această jachetă fleece este că are un fermoar și două buzunare mari care pot ține tot ce ai nevoie, fie că este vorba despre telefon, portofel, șapcă sau altele. Această jachetă teddy este realizată din fleece.

Jachetă teddy cu buzunar pe piept

Ripstop Sherpa Jacket este realizată din Thermolite. Materialul este elastic și confortabil pe ambele părți, ceea ce face ca acest material să fie unic. Exteriorul are o textură frumoasă care rezistă la vreme și vânt, în timp ce interiorul este realizat din fleece moale care este confortabil pe piele. Jacheta este călduroasă și practică, fiind ideală pentru a merge la antrenament, dar și pentru plimbări sau acasă. În scop de design și durabilitate, jacheta are material ripstop ton pe ton pe coate și buzunar. Acest lucru face ca jacheta să fie și mai frumoasă, mai bună și și mai unică. Jacheta teddy are fermoar în față, cârlig în interior și un buzunar cu fermoar pe pieptul stâng.

  • Disponibilă în culorile negru și albastru.

Dacă vrei o jachetă teddy fără material ripstop sau buzunar pe piept, oferim și o jachetă similară pe care am descris-o mai sus sub jachete fleece.

Tilbake til bloggen