Løpejakke til dame | Vanntett | Vinter | Refleks

Ghid complet pentru jachete de alergare

Ești nesigură cu privire la ce jachetă de alergare să alegi pentru următoarea ta tură?

Când vremea este imprevizibilă, plouă sau este rece, este cu atât mai important să ai o jachetă de alergare bună. Este esențial să ai o jachetă de antrenament care rezistă la vreme și vânt, și care se potrivește nivelului de intensitate. Poate fi greu să găsești jacheta potrivită pentru diferite ocazii, iar multe jachete au caracteristici diferite care le diferențiază. Avem o gamă largă de jachete pentru femei care sunt potrivite pentru toate formele de activitate, fie că este vorba de o excursie montană sau de alergare.

Vezi și: Ghid de jachete - tot ce trebuie să știi

Jachetă de alergare subțire și ușoară pentru femei

Wonder Stretch Jacket este o jachetă de alergare versatilă, potrivită atât pentru antrenament, cât și pentru viața de zi cu zi. Poate fi purtată atât la o excursie montană, cât și la o plimbare în oraș. Este proiectată să reziste la vreme și frig, menținându-te călduroasă și confortabilă. Prin urmare, este o jachetă de antrenament must-have care poate fi folosită pentru multe activități diferite, iar calitatea asigură că te menții călduroasă, dar și stilată, permițându-ți să alternezi între diferite activități pe parcursul zilei. Această jachetă nu este rezistentă la vânt, așa că se potrivește perfect ca jachetă de alergare pentru vară și toamnă, dar poate fi folosită și iarna cu o jachetă rezistentă la vânt peste ea.

Jachetă de alergare rezistentă la vânt

Pace Running Jacket este ideală pentru antrenamente, atât vara cât și toamna, deoarece este rezistentă la vânt, ușoară și are un material respirabil. Poate fi utilizată și iarna dacă ai un strat mai gros dedesubt, cum ar fi, de exemplu, lenjerie de corp din lână sau jacheta noastră Wonder Stretch. Jacheta are caracteristici practice precum reflexie, glugă detasabilă și două pungi pentru păstrarea telefonului, cheilor și portofelului.

Jachetă de alergare cu bună elasticitate

Fleek Stretch Jacket este potrivită pentru cei care iubesc să fie în aer liber - fie că este vorba de o tură de alergare în pădure sau de o plimbare în oraș. Aceasta este o jachetă de alergare cu bună elasticitate și calitate bună, care te menține călduroasă. Jacheta cu mânecă lungă este proiectată cu două pungi, ceea ce este practic când antrenezi în aer liber. Jacheta este concepută cu accent pe bunăstarea ta și te va menține călduroasă pe termen lung în timpul activităților fizice în aer liber, chiar și în vreme rece. Frigul nu mai este un impediment pentru plăcerea, motivația și performanța ta în antrenament.

Jachetă de alergare impermeabilă

Pace Rain Jacket este o alternativă perfectă pentru excursii montane, plimbări sau alergare. Aceasta este o jachetă impermeabilă de antrenament cu material respirabil. Este tehnică și ușoară, iar pentru cei care pleacă în excursie, oferă confort, indiferent de vreme și vânt. Ventilează și se potrivește bine cu hainele de dedesubt – fie că este vorba de lenjerie de corp din lână sau de o bluză. Reglabilă cu velcro, și practică cu pungi. Aceasta este o jachetă de ploaie care va rezista la multe.

Jachetă de alergare pentru iarnă

Powerstretch Jacket este o jachetă versatilă care este la fel de potrivită pentru antrenamente, cât și pentru viața de zi cu zi. Materialul este realizat dintr-un material tehnic exclusiv pentru confort maxim. Jacheta călduroasă de alergare are elasticitate ridicată și izolație termică ridicată, având în același timp o capacitate de respirație fantastică. Jacheta de alergare este echipată cu pungi atât pe interior, cât și pe exteriorul jachetei.

Tilbake til bloggen