Beste biker shorts til dame

Cele Mai Bune Pantaloni Scurți de Ciclism

Pantaloni scurți pentru bicicletă sunt soluția perfectă atunci când devine prea cald cu legginsuri de antrenament! Acești pantaloni se caracterizează printr-o croială întinsă care acoperă coapsele, astfel încâtevitați frecarea și răni dureroase între picioare. În plus, pantalonii scurți de antrenament sunt rezistenți la genuflexiuni, astfel încât nu devin translucizi în timpul antrenamentului.

Pantalonii scurți pentru bicicletă au fost inițial creați pentru cicliști pentru a combate frecarea pe coapse. La pedalare repetată, coapsele se freacă între ele și pot provoca erupții cutanate și arsuri. Aceasta este o problemă bine cunoscută care poate apărea în multe situații diferite, iar pantalonii au devenit, prin urmare, un articol esențial pe care oricine ar trebui să-l aibă în garderobă. Indiferent dacă este pentru antrenament, o plimbare sau doar pentru relaxare, un pantalon scurt pentru bicicletă va fi o opțiune confortabilă și sigură.

Pantaloni scurți pentru bicicletă fără cusături

Unul dintre favoritele noastre este Fit Shorts, care sunt pantaloni scurți pentru bicicletă fără cusături. Legginsurile sunt rezistente la genuflexiuni, au talie înaltă și au un super efect de susținere! Sunt ușoare și confortabile de purtat. O problemă care apare adesea la utilizarea pantalonilor scurți este că alunecă în sus, dar acești pantaloni scurți pentru bicicletă au o bandă elastică la marginea de jos care îi menține bine în poziție în timpul utilizării.

Elevate wave shorts are efectul de elevare, care face ca aceste pantaloni scurți să fie fără cusături în timp ce oferă un efect de modelare! De aceea, sunt confortabili de purtat, plus că formează fundul într-un mod plăcut.

Pantaloni scurți scrunch

Peachy Scrunchie shorts sunt un pantalon scurt de antrenament fără cusături cu un design în formă de V care evidențiază formele feminine. Pantalonii scurți au, de asemenea, o talia înaltă și sunt respirabili pentru o confort optim în timpul antrenamentului. Pantalonii scurți pentru bicicletă vin în multe culori frumoase, astfel încât poți alege să te evidențiezi sau să optezi pentru culorile clasice.

Pantaloni scurți gri pentru bicicletăPantaloni scurți verzi pentru bicicletă

Citește mai mult: Ce înseamnă scrunch?

Pantaloni scurți ribbed

Pantaloni scurți ribbed sunt pantaloni scurți ribbed fără cusături cu talie înaltă și banda lată astfel încât să se așeze confortabil pe corp. Acești pantaloni scurți pentru antrenament au, de asemenea, o formă în V atractivă care conferă fundului o formă frumoasă. Stylish și potriviți pentru orice tip de antrenament, fie că vrei să alergi, să faci yoga, antrenament de forță - sau doar să te relaxezi acasă.

Pantaloni scurți negri ribbedPantaloni scurți negri din material ribbed

Citește mai mult: Cele mai bune pantaloni scurți de antrenament

Pantaloni scurți antiderapant

Dacă dorești susținere bună și efect maxim antiderapant, Antislip Biker Shorts sunt o alegere excelentă! Acești pantaloni scurți pentru bicicletă sunt perfecți pentru alergări, deoarece nu se răsucesc sau alunecă în jos. Astfel, te poți elibera de grija de a trage pantalonii scurți în jos de mai multe ori în timpul antrenamentului!

Citește mai mult: Ghid pentru pantaloni scurți
Tilbake til bloggen