seamless tights

Ce este Seamless? (Îmbrăcăminte fără cusături)

Explicăm hainele de antrenament seamless

Hainele de antrenament seamless sunt realizate printr-un proces similar, dar calitatea este influențată de mai mulți factori. Explicăm fiecare dintre procesele diferite. Fiecare articol seamless este țesut de o mașină de tricotat circulară (există câteva excepții, dar acestea sunt rare). Asta înseamnă că fiecare articol este țesut ca un tub. O pereche de legginsuri, un maieu sau un sutien sport sunt realizate în același mod.

Ce este esențial pentru calitatea unei legginsuri seamless? Toate punctele de mai jos influențează calitatea articolelor seamless. Aflați mai multe despre cele mai bune legginsuri seamless și care ar trebui să le alegeți aici. 

  • Fir
  • Design și setări ale mașinii de tricotat circulare (SANTONI)
  • Vopsire
  • Tăiere & Coser (realizată manual)
  • Controlul calității
ce este seamless

    Termeni frecvent utilizați în producția de haine de antrenament seamless:

    • Tricotare
    • Mașină de tricotat circulară
    • Seamless
    • Gauge cu abrevierea GG (măsură pentru densitatea între acele pe o mașină de tricotat)

    Fir

    Firul este esențial pentru calitate și proprietățile materialului. Se alege firul în funcție de scopul articolului și calitatea dorită. Este normal să combinăm diferite tipuri de fir. Suntem mândri să colaborăm cu unul dintre cei mai buni producători de fire din lume. Partenerul nostru Fulgar SpA din Italia s-a specializat în Nylon 6.6 și alte tipuri de fire tehnice. Ei sunt cunoscuți pentru calitatea și producția lor sustenabilă.

    Design & Setări

    Toate articolele seamless sunt concepute într-un program de calculator înainte de a fi țesute de mașina de tricotat circulară. Acest design determină diferitele texturi de tricotat și dimensiunile. Fiecare ochi pe care acele îl țes este determinat de design.

    Un tehnician trebuie să pregătească manual mașina pentru producție. Firul trebuie să fie setat, reglat, ace defecte trebuie înlocuite, iar mașina trebuie curățată și programată pentru articolul respectiv.

    Tricotare Warp

    Tricotajul Warp seamless este o tehnică în cadrul producției seamless care asigură că articolele sunt elastice, respirabile și rezistente. Acest lucru se realizează prin tehnologia care leagă firul într-un mod puternic, folosind bucle paralele care sunt legate într-un model de zig-zag.

    Vopsire

    Vopsirea și tratarea materialului sunt importante pentru confortul și proprietățile textilului. Vopsirea se face atunci când „ articolul seamless” este un tub.

    Tăiere & Coser

    După vopsire, tubul trebuie tăiat și cosut. Așa devine un articol de îmbrăcăminte seamless, finalizat și utilizabil. Toate articolele necesită acest proces manual. Leggingsurile de antrenament seamless, lenjeria intimă, sutienele sport și puloverele trebuie să fie tăiate și cusute înainte de a putea fi utilizate.

    Controlul calității

    Un control al calității bun trebuie să descopere defectele înainte ca articolele să fie ambalate și trimise în Norvegia. Toate articolele noastre Seamless trec prin trei controale de calitate. 

    1. Când tubul este complet țesut

    2. Când tubul este vopsit

    3. Când articolul este tăiat și cusut

     haine de antrenament seamless

    Avantajele hainelor de antrenament seamless:

    • Mai puține cusături

    • Mai puține pierderi în timpul producției

    • Posibilități nelimitate de design. Mașina de tricotat circulară țese toate texturile diferite care sunt concepute anterior. 

    • Producție eficientă și mai puțin muncă manuală. Mașina de tricotat circulară poate țese un leggins în mai puțin de 10 minute. Părțile de model sunt eliminate.

    • O gamă largă de fire cu proprietăți tehnice. Fibrele naturale pot fi folosite și ele.

    • O tehnologie în dezvoltare 

    Utilizări

    Hainele de antrenament seamless sunt moi, au o potrivire bună și se simt incredibil de confortabile pe piele. Pentru persoanele cu cerințe ridicate de confort și libertate de mișcare, hainele seamless sunt un articol de antrenament excelent.

    Fabricăm legginsuri seamless și topuri seamless pentru orice activitate fizică. Acestea includ antrenamente de forță, alergare și yoga. De aceea, am ales să folosim materiale exclusiviste care fac articolul extrem de confortabil. Este ușor, moale și transportă umiditatea eficient. Dar chiar și cele mai bune haine de antrenament seamless trebuie tratate corect. Dacă efectuați activități care implică fricțiune împotriva obiectelor sau suprafețelor, vă recomandăm să utilizați altceva decât legginsuri seamless. Vă sugerăm aceste legginsuri dacă urmează să aveți o sesiune CrossFit solicitantă, sau dacă riscați să oferiți legginsurilor dumneavoastră un gust de asfalt sau alte suprafețe neuniforme.

    Niciun articol seamless nu ar trebui să intre în contact cu arici, gheare de animale sau alte obiecte ascuțite. Acestea pot deteriora suprafața. Hainele dumneavoastră seamless ar trebui să vă ofere multe experiențe confortabile și sesiuni de antrenament de-a lungul timpului.

    Lenjerie seamless și șosete

    În trecut, mașinile seamless erau folosite mai ales pentru producția de șosete și lenjerie intimă. Șosetele sunt realizate prin același proces ca hainele seamless, dar acestea sunt tăiate și cusute diferit. Mașina care produce șosete este, de asemenea, o mașină de tricotat circulară, doar mult mai mică.

    Famme Seamless

    Ne menținem la curent cu noile fire și tehnici de tricotare pentru a vă oferi cele mai noi și mai bune haine de antrenament seamless. Nu ezitați să ne trimiteți feedback sau întrebări despre produsele noastre sau despre producția seamless.

    set seamless ribbed

    Legginsuri seamless

    Famme oferă un sortiment larg de legginsuri de antrenament seamless pentru a satisface cel mai bine nevoile clienților noștri. Varierea constă, printre altele, în culoare, potrivire și grosimea materialului. Indiferent de modelul care vi se potrivește cel mai bine, toate legginsurile noastre seamless sunt realizate din Lamicrofibra Fulgars. Acesta este un fir de Nylon 6.6 cu filamente extrem de fine, ceea ce face legginsurile confortabile pentru antrenament.

    Legginsurile seamless pe care le oferim sunt printre cele mai vândute, Vortex Tights și Vortex 2, care sunt mai groase în material și au o compresiune mai mare. Dacă doriți un leggins de antrenament cu un efect bun de modelare care oferă șoldurilor dumneavoastră o formă frumoasă, vă recomandăm să verificați Elevate, wave leggings și Scrunch seamless leggings.

    Sutien sport seamless

    Între selecția de sutiene sport avem și mai multe în variantă seamless. Datorită designului simplu și elegant, cu puține cusături, recomandăm sutienul seamless pentru antrenamente cu intensitate mică până la medie. 

    Unul dintre cele mai vândute sutiene de antrenament este Seamless Bralette și Power seamless top, care sunt potrivite pentru utilizarea zilnică sau pentru antrenamente cu intensitate mică, cum ar fi yoga sau mersul rapid. Elevate Sports Bra și Camo sports bra sunt mai potrivite pentru antrenamente cu o intensitate mai mare, deoarece oferă o bună susținere, de exemplu, pentru antrenamentele de forță.

    Alte articole relevante

    Tilbake til bloggen