Guide til tights farger

Ce culoare ar trebui să aleg pentru leggings?

Cum să găsesc culoarea potrivită pentru hainele de sport?

Cumpărarea de haine de sport poate fi atât distractivă, cât și dificilă, deoarece există atât de multe opțiuni disponibile în ceea ce privește stilurile, funcționalitatea și culorile. Nu te panica, aici este ghidul final de culori pentru leggings, sperând să-ți ușureze alegerea data viitoare când achiziționezi haine de antrenament.

Colecții după culori

Dacă ești în căutarea unui leggings într-o culoare specifică, avem colecții dedicate de leggings în culorile negru, bej, gri, albastru, mov, roșu, verde și roz.

Leggings cu culori deschise

Culorile deschise pot oferi adesea un aspect mai feminin, iar dacă te antrenezi afară în soare, acestea nu se vor încălzi la fel de mult ca culorile mai închise. Culorile deschise pot ridica, de asemenea, moralul și pot face antrenamentul mai plăcut! Dacă vrei un look mai feminin sau "soft", un leggings roz sau piersici ar putea fi alegerea perfectă pentru tine. Îți recomandăm, printre altele, un leggings roz Motion leggings sau un leggings piersici Elevate Wave 2. O altă opțiune este leggingsul nostru roz Pink Motion Leggings, Peachy Scrunch sau Pure leggings. Atunci când alegi leggings cu culori deschise, merită să iei în considerare că nu toate vor fi squatproof dacă alegi o mărime mică. Citește mai multe despre cele mai bune leggings-uri squat proof aici!

Leggings fără cusături albastre  Leggings roz cu efect scrunch fără cusături 
  

Leggings cu culori închise

Culorile închise arată adesea fie cool, fie elegante, și considerăm că un leggings negru este un element esențial fără de care nu ar trebui să lipsească din garderoba nimănui. Un alt avantaj al leggings-urilor închise este că ascund mai ușor petele de transpirație, așa că dacă te îngrijorează acest lucru sau ai un antrenament deosebit de intens, ar putea fi înțelept să investești într-un leggings mai închis. Unele dintre preferatele noastre sunt Tone Leggings, Suave Tights și Rib leggings. Îți recomandăm și Camo leggings și Tie Dye Scrunch leggings.

Leggings fără cusături gri  Leggings fără cusături cu dungi
 

Leggings cu culori vibrante

Culorile vibrante atrag atenția și pot, de asemenea, să te facă să te simți mai energic! Dacă ești genul de persoană care îi place să iasă în evidență sau ai nevoie de o motivație suplimentară pentru a-ți crește energia în timpul antrenamentului, poți încerca leggings-urile Vortex sau Vortex tights 2.

Leggings roz Vortex  
O altă opțiune ar putea fi noul nostru Peach Tights, care vine într-o gamă de culori vibrante. Acest leggings are un efect subtil de scrunch și se așază foarte flatant.
  
 

Leggings cu modele

Un leggings cu model este perfect pentru a revitaliza garderoba de haine sport cu ceva unic și poate, ceva mai interesant decât un leggings simplu, totodată există atât de multe opțiuni din care să alegi. Un leggings cu model poate fi o piesă de declarație distractivă, și poți alege să le potrivești cu un sortiment larg de tops colorate, neutre sau asortate. Opțiunile sunt numeroase! Unele dintre preferatele noastre cu model sunt Tie Dye Scrunch Leggings și Camo Tights.

Camo leggingsLeggings Tie Dye într-un model vibrant
  
 

Seturi asortate - leggings și tops

Desigur, poți mixa și potrivi culorile cum dorești atunci când vine vorba despre haine de antrenament, și există mult spațiu pentru creativitate în această privință! Totuși, considerăm că este ceva cu adevărat satisfăcător în a avea un set asortat, fie că este cu model, colorat, negru sau alb. Unele dintre seturile noastre preferate sunt:

Softy leggings asortat cu Softy Crop Top sau Endurance leggings și Endurance Sports Bra

Softy Leggings în albastru închisSofty leggings albastre

Aici poți citi și articolul nostru despre seturi asortate!

Leggings negri de antrenament

Leggings negri sunt culoarea pe care toată lumea o poartă - negru sau negru. Ceea ce este minunat la leggings-urile negre este că se potrivesc cu orice. Poți asorta cu ușurință leggings cu orice culoare pentru partea de sus, încălțăminte și arăta grozav. Un lucru esențial pentru mulți este că leggings-urile nu sunt transparente, și avem o gamă largă de leggings negri care nu sunt transparente. În plus, leggings-urile noastre sunt squat proof. Poți vedea mai multe dintre leggings-urile noastre negre de antrenament aici!

Endurance leggings și Endurance Sports Bra 

Top de antrenament pentru antrenament de forță

 

Tilbake til bloggen