Topp fem squat proof tights til dame

Top cinci leggings squat proof

Ce este o leggings squat proof?

Leggingsurile squat proof înseamnă că leggingsul are o anumită grosime a materialului care face ca acesta să nu devină transparent în timpul diferitelor exerciții fizice. Dacă lenjeria intimă se vede prin leggings în timpul exercițiilor precum genuflexiuni sau ridicări de greutăți, atunci din păcate leggingsul nu este squat proof. Aceasta poate fi foarte jenant într-o sală de sport plină de alte persoane.

Gama noastră constă în principal din leggings squat proof, cu excepția unor culori în ediție limitată din material seamless, unde acest lucru este menționat în descrierea produsului. Aici aveți cele mai bune cinci leggings squat proof.

Leggings seamless

Leggings Vortex sunt leggingsuri seamless cu un material ușor mai gros. Acest lucru garantează că poți purta leggingsul în orice ocazie, în special în timpul exercițiilor în care te temi că posteriorul tău s-ar putea vedea prea mult. Cu o textură frumoasă, atât de plăcută cât și confortabilă, îți pune în evidență curbele feminine.

Citește mai mult despre leggingsurile seamless. 

 

Leggings squat proof cu modele

Leggingsurile noastre Tie Dye Scrunch sunt perfecte pentru tine dacă îți plac leggingsurile de antrenament colorate și cu modele. Acestea vin într-o gamă de culori precum violet, galben, roz, albastru și verde. Leggingsurile sunt squat proof și high waist, iar materialul este subțire și elastic.

 

Leggings scrunch cu modelLeggings scrunch albastre

Citește despre cele mai bune leggingsuri cu modele aici!

Leggingsuri cu talie inaltă

Leggings Softy sunt leggings squat proof. Cu toții am fost în situația de a cumpăra leggingsuri care se îndoaie în jos după fiecare exercițiu. Cu acești leggings, eviți această problemă și poți să te antrenezi fără să te gândești să îți ajustezi leggingsul.

 Leggings squat proofLeggings squat proof
Citește mai mult despre leggingsurile cu talie înaltă. 

Leggingsuri Lunge Seamless

Nu este nimic mai bun decât combinarea seamless și scrunch într-un singur leggings? Nu doar că leggingsul se potrivește bine pe corp, dar îți oferă forme fantastice. Indiferent dacă îți plac exercițiile pentru partea superioară sau inferioară a corpului, acesta este leggingsul perfect.

  
Citește mai mult despre cele mai bune leggingsuri pentru antrenamente de forță, ce sunt leggingsurile scrunch.

Leggingsuri de antrenament cu buzunare

Leggings Endurance se potrivesc perfect pentru alergare și antrenamente de forță. Leggingsul are două buzunare practice care se potrivesc celor mai mari telefoane mobile, inclusiv iPhone Plus. Cu talie înaltă și o bandă lată, nu ai cu ce să îți faci griji.

  
Leggings negre cu buzunareLeggings negre cu buzunare
Citește mai mult despre leggingsurile de compresie și leggingsurile cu buzunare.

Leggingsuri ribbed seamless

Nu trebuie să cumperi leggings negri pentru a fi squat proof. Culoarea are adesea puțin impact, dar materialul este important de subliniat. Leggingsurile noastre ribbed seamless sunt pentru tine dacă ești în căutarea unor tonuri de culoare mai deschise. Cu un material minunat care se potrivește bine pe corp, se potrivesc pentru orice activitate.

  

Cum știi că leggingsul este squat proof?

Alege mărimea potrivită

Poate fi confuz să citești recenziile produselor unde unii susțin că leggingsul este squat proof, în timp ce alții spun că nu sunt de acord. Acest lucru se referă în mare parte la clienții care au ales o mărime mai mică atunci când leggingsul se simte elastic și doresc un anumit grad de compresie sau efect de susținere. Grosimea materialului joacă cu siguranță un rol, dar elasticitatea materialului poate în unele cazuri să fie foarte elastică și poți fi tentat să reduci mărimea. Prin urmare, ar trebui să alegi mărimea ta obișnuită dacă vrei să eviți un leggings transparent. Vezi ghidul nostru de dimensiuni aici!

 

Cum să testezi leggingsul?

Ești nesigur dacă leggingsul de antrenament este squat proof? Poți afla acest lucru ușor efectuând genuflexiuni în fața unei oglinzi sau folosind camera telefonului. De multe ori este suficient să te apleci spre podea pentru a verifica dacă leggingsul nu este transparent. Găsește-ți preferatul leggings pentru antrenament prin ghidul nostru.

Citește mai mult despre antrenament pentru începători.

Antrenament de intervale pentru începători

Program de antrenament pentru începători

Antrenament HIIT pentru începători

Antrenament la birou și acasă

Tilbake til bloggen