Treningstights for korte ben

Leggings pentru picioare scurte

Din toate persoanele au lungimi și forme diferite, poate fi dificil să găsești haine de antrenament care să se potrivească perfect corpului tău. Toată lumea are corpuri unice, lucru pe care noi îl considerăm super tare. Dar acest lucru aduce, de asemenea, unele provocări atunci când cauți leggingsul perfect pentru antrenament. Dacă ai picioare scurte și te lupți cu găsirea unui leggings care să ți se potrivească, aceasta este ghidul pentru tine!

Te confrunți cu problema opusă? Avem de asemenea un ghid pentru tine care cauți un leggings pentru picioare lungi!

 

Leggings pentru antrenament pentru picioare scurte

Softy capri leggings sunt în sfârșit o realitate! Aceștia sunt leggings pentru antrenament cu lungimea 7/8, ceea ce îi face să se potrivească perfect pentru tine cu picioare mai scurte. Au un croi înalt și un model în V care evidențiază curbele feminine în zonele potrivite. Asortează acești leggings fresh de antrenament cu una dintre cele două bluze de antrenament pentru un look complect!

 

Petite Techna Leggings

Petite Techna Leggings sunt exact ca leggingsul original Techna, dar au picioare mai scurte, fiind perfecti pentru tine dacă ești sub 165 cm. Leggingsul Techna are două buzunare mari și practice, astfel încât să poți păstra telefonul, cheile etc. Sunt rezistenți la genuflexiuni și înalți și se așează frumos pe corp.

Petite Techna LeggingsPetite techna leggings

 

Petite Essential Leggings

Essential Leggings sunt disponibile și în versiune petite. Petite Essential Leggings sunt leggings care nu ies niciodată din modă și sunt un "must have" pentru garderoba de antrenament. Materialul este moale și rezistent, cu un efect de susținere, iar ei sunt rezistenți la genuflexiuni.

Petite Essential LeggingsPetite Essential Leggings

Leggingsul ribbed pentru picioare scurte

Leggingsul ribbed 7/8 sunt un leggings pentru antrenament fără cusături din material ribbed. Chiar și cu lungimea sa mai scurtă, au un talie înaltă care oferă un efect de susținere astfel încât să se așeze bine pe corp în timpul antrenamentului. Acest leggings confortabil este, desigur, și rezistent la genuflexiuni!

 

Leggingsuri fără cusături pentru picioare scurte

Fit leggings sunt un leggings pentru antrenament fără cusături cu un aspect simplu și elegant. Acest leggings nu este la fel de scurt ca Lusty leggings sau Ribbed 7/8 leggings, dar este un pic mai scurt decât celelalte leggingsuri pe care le avem. Acest leggings îți evidențiază silueta și are o formă superbă. Materialul este flexibil, ceea ce îți va oferi confort în timpul antrenamentului. Nu este suficient că este și rezistent la genuflexiuni și nu se va aluneca în timpul antrenamentului!

 

 

 Citește mai multe despre leggingsurile noastre în ghidul nostru final pentru leggings!

 

Trucul perfect pentru tine cu picioare scurte

Te deranjează că leggingsurile tale sunt prea lungi? Atunci avem trucul perfect pentru tine! Într-un mod super ușor și rapid, poți face leggingsurile tale puțin prea lungi să se potrivească perfect. Verifică videoclipul pe care l-am făcut!

 

Poate că te gândești că ai putea cumpăra un leggings de lungime completă după ce ai văzut acest sfat inteligent? Dacă da, găsești toată gama noastră de leggingsuri pentru antrenament aici.

Tilbake til bloggen