Treningstights til deg med lange ben

Leggings pentru picioare lungi? Avem cele mai bune leggings pentru tine.

Ai picioare lungi și te lupți să găsești leggings care au lungimea potrivită? Avem leggings de antrenament pentru toți. Suntem toți diferiți și avem preferințe variate. Prin urmare, poate fi dificil să găsești îmbrăcăminte sportivă care să se potrivească perfect corpului tău. Aceasta este ghidul pentru tine, dacă ai picioare lungi și te lupți să găsești leggings care să ți se potrivească perfect. Dacă dorești o descriere mai detaliată a leggings-urilor pe care le oferim, consultă ghidul leggingsurilor!

Long Essential Leggings

Leggings-urile noastre Long Essential Leggings sunt o versiune extinsă a leggings-urilor Essential, și se potrivesc perfect dacă ai picioare lungi. Leggings-urile au un material moale și solid, cu o bună elasticitate. Leggings-urile sunt highwaist și sunt squat proof.

Long Essential LeggingsLong Essential Leggings

Long Techna Leggings

Long Techna Leggings sunt leggings incredibil de practici, cu buzunare! Cele două buzunare de pe fiecare parte au suficient spațiu pentru telefon mobil, carduri bancare, chei sau alte lucruri pe care le ai cu tine la antrenament. Leggings-urile se potrivesc perfect pentru alergare, unde adesea trebuie să ai cu tine telefonul și cheile. Lungimea practică le face să fie perfecte pentru tine, dacă ai picioare lungi. Citește mai multe despre  leggings-urile cu buzunare!

Long Techna LeggingsLong Techna Leggings

Fleek Leggings

Fleek leggings sunt leggings elastici și confortabili, fără cusături, fabricați din nylon, poliester și elastan. Se simt ușori și moale pe corp și sunt potriviți atât pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru antrenament. Află mai multe despre ce înseamnă seamless aici!

Fleek leggings pentru picioare lungi 


Vortex 2 Leggings

Următoarea generație a leggings-urilor noastre best-seller Vortex este puțin mai grea și are mai multă compresie, fiind incredibil de moale și confortabilă. Aceasta modelează și evidențiază formele feminine, având o compresie suplimentară în talie. Un leggings perfect de înaltă calitate, cu puțin mai multă lungime. Leggings-urile nu sunt transparente și sunt squat proof. Citește mai multe despre cele mai bune leggingsuri de compresie!

 Vortex leggings pentru picioare lungi


Scrunch Camo Leggings

Scrunch Camo Leggings combină două favorite; un model trendy camo și detaliul nostru bestseller scrunch la spate pentru a oferi un "peach bum" atrăgător. Aceasta combină femininul și edgy cu tehnologia seamless, care duce confortul și stilul la un nivel complet nou. Aceasta face ca acest leggings să fie o piesă perfectă de rezistență în colecția ta de îmbrăcăminte sportivă. Află mai multe despre ce înseamnă scrunch aici!

Agility Leggings

Agility Leggings asigură un confort fantastic, datorită tehnologiei avansate seamless. Deoarece acest leggings este incredibil de elastic, se potrivește perfect atât pentru yoga, cât și pentru antrenamente de forță. Desigur, este și squat proof! Citește mai multe despre cele mai bune leggingsuri seamless pe care le avem aici!

Tilbake til bloggen