Crop top til trening og hverdag

Topuri scurte pentru antrenament? Te ajutăm!

Nu există nicio îndoială că topurile scurte au devenit o tendință dominantă în ultima vreme, fiind o necesitate absolută în garderoba de antrenament. La noi, prezentăm o gamă largă de topuri scurte, disponibile în diferite stiluri și materiale. Explorați selecția noastră amplă de Crop-Tops aici.

Gama noastră conține topuri cu suport variabil, indiferent dacă preferați suport redus sau ridicat. Găsiți topul scurt perfect care vi se potrivește și care îndeplinește nevoile dumneavoastră specifice. Indiferent dacă faceți antrenamente cardio sau de forță, avem ceva pentru toată lumea. Topurile noastre de antrenament sunt concepute pentru a transporta eficient umezeala și oferă o respirabilitate excepțională.

Crop top fără cusături

Un crop top fără cusături este cu siguranță una dintre cele mai populare alegeri în prezent, iar Softy Crop Top nu face excepție. Clienții noștri au fost îndrăgostiți de forma uimitoare pe care o oferă. Datorită materialului elastic, fără cusături și care transportă umezeala, este o alegere perfectă pentru orice tip de antrenament, indiferent de intensitate. Acest top se potrivește excelent cu gama noastră de leggings

crop top albastruCrop top albastru

Crop top cu mânecă lungă

În gama noastră avem de asemenea o serie de topuri cu mânecă lungă. Una dintre preferatele noastre este Ribbed Seamless Crop Top LS, care este puloverul perfect atât pentru antrenamente în aer liber, cât și pentru cele în interior. Topul de antrenament este ribbed și se simte moale și confortabil. Asociați crop topul nostru fără cusături cu un legging ribbed corespunzător.

Leggings ribbed cu top corespunzător

O altă bestseller pe care o adorăm este Ocean Crop Long Sleeve. Acesta este un mare favorit printre clienții noștri. Topul de antrenament se simte atât de moale, cât și confortabil. Perfect pentru cei care preferă topuri de antrenament cu mâneci lungi.

Crop top cu mânecă lungăCrop top negru

Crop top cu fermoar

Wonder Zip Crop Top este un top de antrenament cu mânecă scurtă și fermoar, cu elastic în jurul taliei. Acest tricou are o lungime scurtă, se potrivește strâns și este potrivit pentru antrenament, indiferent de intensitate. Topul este parțial deschis în spate, ceea ce permite circulația aerului și are un efect respirabil.

Crop top alb

Un crop top alb nu dă niciodată greș și se potrivește garantat cu restul garderobei tale. Două dintre preferatele noastre sunt Extended crop top și Power seamless top cu padding detașabil.

Crop top alb

Crop tops colorate

De asemenea, avem o selecție variată de crop tops în diferite culori, astfel încât să puteți alege între seturi asortate sau să creați combinații unice. Oferim o paletă variată de culori frumoase, inclusiv nuanțe de roz, albastru, bej și roșu. În plus, avem crop tops cu model trendy de camuflaj. Explorați selecția noastră diversificată și găsiți setul dumneavoastră preferat astăzi.
Crop top verde
Aflați mai multe aici:
Cel mai bun tricou pentru dame
Cel mai bun top cu mânecă lungă
Cel mai bun sutien sport
Topuri de antrenament pentru dame
Top 10 tank tops pentru antrenament
Tilbake til bloggen