Utvalgte treningsgenser til damer

Ghid: Găsește-ți hanoracul de antrenament perfect

Pentru o experiență de antrenament plăcută, este important să alegi haine care îți oferă confort optim. Dacă urmează să te antrenezi cu un pulover, este esențial să alegi caracteristici potrivite pentru diferite activități. Fie că este vorba de alergare, pentru a ajunge la antrenament sau pentru un look sportiv în viața de zi cu zi.

Dacă, de exemplu, vrei să ieși la alergat, este important să ai un pulover care oferă libertate de mișcare și proprietăți respirabile. Este de asemenea recomandat ca acesta să conțină lână pentru zilele mai reci. În schimb, dacă cineva dorește să alerge vara, ar trebui să opteze pentru un pulover din lână de vară pentru a evita mirosurile neplăcute ale îmbrăcămintei și pentru a se menține răcoros în căldură, păstrând în același timp căldura în serile reci.

Dacă, în schimb, te concentrezi pe antrenamente de forță în interior, îți recomandăm o calitate tehnică care să te mențină răcoros, să absoarbă umiditatea, să fie ușoară la purtat și să respire bine. La Famme, avem o mare varietate de pulovere de antrenament cu croieli variate, de la lejer la strâmt, cu mâneci lungi și versiuni cropped. Acest ghid te va ghida în alegerea lor în funcție de preferințe.

Pulovere de antrenament cu mânecă lungă

Puloverul nostru cel mai vândut pentru antrenamente este essential longs sleeve. Acesta este puloverul de antrenament care se potrivește pentru orice tip de activitate, atât în interior cât și în aer liber. Puloverul de antrenament cu mânecă lungă te menține călduros atunci când este răcoare afară și te ajută să rămâi uscat când temperatura crește. Puloverul este fabricat dintr-un material tehnic, ușor, subțire și elastic, având o croială strânsă cu un fermoar funcțional la gât. Disponibil în culorile alb, negru, albastru, bej, etc.

Pulover albastru cu mânecă lungăPulover alb de antrenament cu fermoar
Essential long sleeve pulover

Essential LS hoodie este o altă variantă de la Essential. Acest pulover de antrenament este confectionat dintr-un material ușor și tehnic, care absoarbe umiditatea și se usucă rapid. Puloverul este ideal pentru alergare, antrenamente de forță și Crossfit. De asemenea, este practic pentru a fi purtat la antrenamente, deoarece gluga te protejează de vânt și ploaie. Disponibil în culorile; negru și albastru.

Un pulover tehnic pentru antrenament este Tech LS T-shirt. Puloverul de antrenament este fabricat prin utilizarea unor structuri fără cusături, ceea ce permite o ventilare bună, rezultând astfel un miros mai mic. Cu IONIC+ și X-STATIC, puloverul previne dezvoltarea bacteriilor, asigurându-te că rămâi proaspăt înainte, în timpul și după antrenament. În plus, puloverul este ușor, elastic și confortabil la toate exercițiile. Acest pulover de antrenament este disponibil în gri și negru.

Tech long sleeve

Pulover lejer cu mânecă lungă

Pulover cu mânecă lungă este un pulover de antrenament, ușor și lejer. Cu un material care respiră și care absoarbe umiditatea, vei rămâne uscat și confortabil în timpul unor sesiuni intense de antrenament. Spatele puloverului de antrenament este proiectat cu panouri împărțite pentru o ventilare suplimentară, făcându-l perfect pentru alergare sau la sală. Disponibil în culorile; albastru și negru.

Pulover lejer de antrenamentPulover de antrenament negru în croială lejeră

Un alt pulover lejer de antrenament este seamless Refine LS T-shirt, care este realizat dintr-un material moale și confortabil, care respiră și se usucă rapid. Puloverul este versatil și se potrivește tuturor formelor de antrenament. Acest pulover cu mânecă lungă vine cu orificii pentru degete.

Pulover de antrenament cu orificii pentru degetePulover Refine cu mânecă lungă

Afla mai multe despre cele mai bune pulovere cu mânecă lungă.

Pulover cropped cu mânecă lungă

Ocean crop longs sleeve este un pulover cropped. Acesta are caracteristici tehnice, făcându-l atât moale, cât și plăcut și un favorit seamless pentru mulți. Cu o structură mesh pe întreaga lungime, ai ventilație peste tot.

Pulover cropped cu mânecă lungăPulover cropped negru cu mânecă lungă

Rib cropped LS este o extensie a colecției noastre ribbed seamless. Acesta este un pulover cropped cu mânecă lungă. Fabricat din nylon 6.6 exclusiv, acest pulover este mai moale, mai ușor, respiră mai bine și se usucă rapid.

Citește mai multe despre cele mai bune pulovere cropped.
Vezi și colecția noastră de topuri pentru antrenament.

Pulover cu mânecă lungă și orificii pentru degete

Ocean long sleeve este un pulover cu mânecă lungă și croială strânsă creat pentru cei care doresc confort maxim. Cu caracteristici precum absoarbe umiditatea, este moale și respirabil, acest pulover de antrenament este seamless și un favorit pentru mulți. În plus, puloverul este ușor mai gros pentru cei care doresc mai multă căldură. Partea de sus are jerseu rib și orificii pentru degete, și o structură mesh pentru ventilație. Disponibil în culorile: negru, roșu, albastru, mov și gri închis.

Cum să stilizezi puloverul de antrenament?

După ce ai parcurs acest ghid al puloverelor de antrenament, cu siguranță ai găsit favoritul tău. Dar cum să stilizezi un pulover cu mânecă lungă? Multe dintre puloverele noastre de antrenament pot fi purtate zilnic pentru un look simplu, deoarece sunt versatili în selecția culorilor și pot fi combinate cu selecția noastră de jeans. Dacă dorești să porți puloverul în timpul antrenamentelor, poți viziona selectia noastră de leggings de antrenament.

Tilbake til bloggen