Treningstopp guide til dame

Ghid pentru tricouri de antrenament

Îmbrăcămintea pentru antrenamente nu este doar necesară. Este un factor motivant și inspirator pentru a performa mai bine în antrenamente. Alegerea unei bluze de antrenament este una dintre cele mai importante sarcini, deoarece o bluză sport bună poate duce antrenamentul la noi culmi. Factorii importanți pe care îi analizezi sunt funcționalitatea și libertatea de mișcare, astfel încât să te poți concentra 100% pe antrenament.

La Famme poți alege dintre diferite forme și croieli. Fie că preferi o variantă mai lungă sau mai scurtă. Bluzele noastre de antrenament sunt realizate dintr-un material moale, în culori elegante și neutre, care îți oferă o potrivire confortabilă. Cu caracteristici tehnice precum respirabilitatea și transportul umidității, poți duce antrenamentul la noi înălțimi cu o bluză de antrenament.

Top tank

Top tank seamless

Designul seamless este pentru cei care au cerințe ridicate privind potrivirea și libertatea de mișcare. Cu cusături moi, poți evita frecarea și iritațiile în timpul antrenamentului.

Top tank Atlantic este un top tank pentru antrenamente de intensitate înaltă și joasă. Cu materiale care sunt elastice și transportă umiditatea, cu o ventilație bună, ești pregătit să profiti de zi. Această bluză de antrenament este lungă, seamless, cu spatele deschis și o textură din plasă. Vine în culorile; alb, negru, albastru și gri închis.

O altă variantă seamless este Top tank Refine. Aceasta este realizată dintr-un material moale și plăcut, care respiră și se usucă mai repede. Cu o potrivire elegantă, vei fi surprins de cât de bine se simte! Bluză de antrenament este potrivită pentru toate formele de antrenament. Vine în culorile; negru, gri și alb.

Top tank griTop tank gri

Top tank Tech este un top tank seamless cu caracteristici tehnice care îl fac atât ușor, cât și elastic. Cu IONIC+, previne dezvoltarea bacteriilor și mirosului neplăcut, astfel că te vei simți proaspăt înainte, în timpul și după antrenament. Topul are o textură seamless care asigură o ventilare mai bună și un design feminin elegant. Vine în culorile; negru, gri și alb.

Top din plasă

Top din plasă este un top tank cu material respirabil și care transportă umiditatea, menținându-te uscat, confortabil și încrezător. Cu un design simplu și elegant, acest top este potrivit pentru toate sporturile și activitățile. În plus, topul are o croială liberă, care este parțial cropped. Acesta face ca topul de antrenament să fie excelent pentru sesiunile de antrenament intense. Vine în culorile; negru și alb.

Top din plasă pentru antrenament

Top din plasă Vent este un top tank de care cu siguranță nu te vei sătura. Cu un material care se simte bine pe piele și care absoarbe transpirația, vei rămâne confortabil. Are o potrivire incredibil de frumoasă cu linii conturate și mesh în spate care respiră. Te sfătuim să alegi o mărime mai mare pentru o potrivire mai bună. Vine în culorile; negru și alb.

Top tank clasic

Top gym tank este un top tank simplu, dar sofisticat pentru antrenamente. Cu un material confortabil, care face ca această bluză elastică să poată fi utilizată pentru orice fel de antrenament. Top tank este puțin larg, așa că recomandăm să alegi o mărime mai mică pentru o potrivire mai strânsă. Vine în culorile; negru și alb.

Top strap tank este un top tank cu spate semi-deschis și bretele care se intersectează, dând acestui top de antrenament un design unic. Topul este realizat din modal, ceea ce face ca topul să fie atât moale, respirabil, cât și confortabil, fiind un top tank excelent pentru exerciții HIIT. Poți combina cu Sutien sport Tie dye pentru a completa topul. Vine în culoarea neagră.

Top tank cu cruce și spatele deschisTop tank cu cruce și spatele deschis

Top tank Element este un top atrăgător din material elastic și moale. Topul este foarte confortabil și are o cruce în mijloc, ceea ce face ca acesta să stea foarte bine pe corp. Acesta este un top versatil, deoarece se potrivește perfect activităților tale zilnice, cum ar fi cumpărăturile, yoga sau antrenamentele. Vine în culoarea; neagră și albă.

Top atrăgător cu cruce în mijloc

T-shirt

T-shirt seamless

T-shirt Refine este un top de antrenament incredibil de bun, cu o potrivire elegantă. Este realizată dintr-un material moale și confortabil, care respiră și se usucă mai repede. În același timp, t-shirtul este lung, fără griji cu privire la cute. Refine are un design seamless asemănător cu cel al topului tank. Vine în culorile; negru, gri și alb.

T-shirt cropped seamless este un top de antrenament scurt seamless care este potrivit pentru antrenamente datorită elasticității mari și a eficienței transportului umidității. Acest top are o potrivire excelentă cu o textură seamless care asigură o bună respirabilitate. Topul de antrenament se usucă rapid și te menține confortabil chiar și atunci când ești la puls maxim. Vine în culorile; bej, gri, negru și violet.

T-shirts tehnice

T-shirt Texture este un top de antrenament ușor și aerisit. Aceasta dispune de materiale respirabile și care transportă umiditatea, menținându-te confortabil și uscat chiar și în timpul antrenamentelor de intensitate mare. Cu o deschidere elegantă în partea din spate care îi conferă un aspect feminin, obții o respirabilitate suplimentară. Vine în culorile; negru și alb.

O altă bluză tehnică de antrenament este T-shirt Tech. Asemănător cu topul tank tech, aceasta are aceleași caracteristici. Topul are o textură seamless care asigură o ventilare mai bună. Vine în culorile; alb, gri și negru.

    Crop top

    Crop top seamless

    Top seamless Power are un design minimalist, dar oferă performanțe excelente. Topul are un bun efect de susținere și sprijin. Este realizat dintr-un material care transportă umiditatea, combinat cu jerseu și bretele întărite. Acest top este prima alegere pentru multe persoane. Topul vine în nenumărate culori.

    Crop top seamless este realizat pentru antrenamente cu intensitate joasă și înaltă. Este un top elastic care este atât moale, cât și confortabil. Se potrivește excelent pentru mai multe ocazii.

    Crop top seamlessCrop top seamless verde

    Top crop elevate este atât elastic, cât și care transportă umiditatea, fiind potrivit atât pentru antrenamente de intensitate mare, cât și pentru cele de intensitate joasă. Acest top asigură o bună susținere a sânilor și poate fi folosit și ca sutien sport.

    Crop top albastruCrop top albastru

    Crop top pentru antrenamente de intensitate joasă și înaltă

    Crop top Pure este proiectat pentru antrenamente de intensitate joasă, cum ar fi yoga sau Pilates. Topul este extrem de flexibil, confortabil și versatil. Poate fi utilizat și în viața de zi cu zi.  

    Crop top Flow este un top de antrenament realizat din materiale moi și care transportă umiditatea, destinat antrenamentelor de intensitate joasă și medie. Topul de antrenament este cel mai potrivit pentru antrenamente de forță și vine cu inserturi detașabile. Topul are un suport mediu. Cu un tiv lat și o compresie bună, vei avea un suport suplimentar pentru sâni. Acesta poate fi folosit și ca un sutien sport

    Sutien sport Extended este unul dintre cele mai noi noastre sutiene mobil hibrid/sport care a devenit imediat un favorit printre clienții noștri. Bluza de antrenament are un sutien sport încorporat și bretele frumoase în spate. Vine în culori fresh precum verde, albastru, roșu, roz, negru și alb.

    Top negru cu model

    Bluză de antrenament cu mânecă lungă

    BluzăEssential

    Essential LS este una dintre cele mai bine vândute bluze de antrenament cu mânecă lungă. Se potrivește excelent singură sau peste alte bluze de antrenament. Este fabricată dintr-un material tehnic care respiră și se simte moale pe piele. Vine în culorile negru, alb, gri, verde, albastru, bej și roz! 

    Top albastru cu mânecă lungă

    Cum să stilizezi bluza de antrenament?

    Cum să îți stilizezi bluza de antrenament? În primul rând, trebuie să găsești topul care se potrivește cel mai bine activității pe care o vei desfășura. Apoi ar trebui să te gândești la ce sutien sport vei purta dedesubt și dacă dorești un trening tights sau shorts. Avem totul în selecția noastră.  

    Citește mai mult despre: 

    Tilbake til bloggen