Beste treningstights for dame

Cele mai bune leggings de antrenament pentru femei

Famme a avut întotdeauna o calitate bună ca obiectiv principal și, prin urmare, oferă doar produse care sunt atent evaluate și certificate de calitate. În același mod, știm că aspectul îmbrăcămintei de sport este la fel de important pentru femeile românce. Trebuie să te simți fresh și bine la antrenament, ceea ce poate contribui, de asemenea, la creșterea motivației pentru exerciții fizice. Combinarea acestor două atribute esențiale a dus la faptul că avem unele dintre cele mai populare leggings-uri pentru femei în România.

În vasta gamă de leggings-uri de antrenament, oferim leggings-uri pentru antrenamente de intensitate ridicată, medie și scăzută, în diverse materiale și stiluri, împreună cu o paletă largă de culori. Toate leggings-urile noastre sunt opace și squat-proof!

Cuprins

Leggings-uri fără cusături

Mulți iubesc îmbrăcămintea de antrenament fără cusături deoarece sunt concepute pentru un confort maxim și libertate de mișcare. Aflați mai multe despre ce înseamnă fără cusături aici!

Vortex 2 nu este doar un leggings obișnuit – este cel mai popular leggings fără cusături al nostru și cu un motiv întemeiat! Cu o talie înaltă și o compresie excelentă, acest articol de îmbrăcăminte îți oferă o ajustare fermă și de încredere care rămâne la locul ei pe parcursul tuturor tipurilor de antrenamente. Dacă preferi o opțiune mai vibrantă, ar trebui să iei în considerare leggings-urile noastre Camo. Aceste leggings-uri de antrenament fără cusături sunt atât "squat-proof", cât și previn derularea enervantă datorită taliei lor înalte și efectului de susținere.

Leggings-urile elevate vortex duc fără cusături la un nou nivel, oferindu-ți un efect cu adevărat modelator. Banda elastică ribbată menține leggings-ul pe loc chiar și în cele mai intense sesiuni de antrenament. Dacă ești în căutarea unor culori superbe, ar trebui să verifici leggings-urile noastre Fit. Aceste leggings-uri, la fel ca variantele fără cusături, sunt "squat-proof," îți oferă un efect de susținere și îți pun în evidență figura într-un mod avantajos.

Leggings-uri cu efect scrunch

Leggings-urile cu efect scrunch sunt un must-have în garderoba oricărei femei în acest moment. Potrivirea specială scoate în evidență curbele și îți oferă o ajustare perfectă potrivită pentru toate tipurile de antrenament.

Leggings-urile noastre Scrunch sunt printre primele noastre variante cu acest detaliu de design inovator, disponibile în mai multe culori. Acest leggings oferă un lift flatant pentru posterior și creează efectul dorit de fund dulce.

Un alt bestseller este Peach Scrunch Tights. Este atât flatant, cât și fără cusături și, bineînțeles, squat-proof. Oferim acest model într-o gamă largă de culori vii.

Dacă cauți ceva cu un model fresh și efectul caracteristic scrunch, ar trebui să verifici leggings-urile noastre Tie Dye Scrunch. Aceste leggings-uri sunt, de asemenea, fără cusături, au o compresie excelentă și, bineînțeles, sunt squat-proof.

Pentru cei care preferă un efect scrunch mai discret, avem Lunge Tights. Acest leggings de antrenament este, de asemenea, fără cusături, squat-proof și vine cu un top potrivit.

Aflați mai multe despre ce sunt leggings-urile scrunch aici!

Leggings-uri de compresie

Leggings-urile de compresie sunt, de asemenea, foarte apreciate de femei deoarece leggings-urile strâmte oferă o circulație sanguină crescută care este benefică pentru recuperare! În același timp, leggings-urile oferă o ajustare frumoasă și un efect de modelare datorită strâmtorii. Leggings-urile de compresie sunt deosebit de potrivite pentru activitatea de crossfit.

Techna tights sunt un leggings funcțional cu cele două buzunare mari care pot găzdui, de exemplu, un telefon mobil. Acest leggings de antrenament este squat-proof, are o talie înaltă și o bandă lată pentru o ajustare frumoasă. Ella kompresjonstights sunt un leggings de antrenament strălucitor, roșu, albastru și negru. Leggings-ul are un buzunar mic pe interior, perfect pentru exemple de airpods. De asemenea, are o bandă elastică lată care oferă un efect de susținere.

Leggings-uri de compresieLeggings-uri modelatoare

Aflați mai multe despre ce sunt leggings-urile de compresie aici!

Leggings-uri ribbate

Un leggings de antrenament ribbat este un articol de îmbrăcăminte elegant și versatil. Datorită materialului său ribbat, acest leggings are o expresie mai elegantă, ceea ce face ca pantalonul să fie potrivit atât pentru antrenament, cât și pentru viața de zi cu zi. Culorile sunt adesea neutre, ceea ce face ca acesta să fie ușor de asortat cu top-uri. Ajustarea este îndeaproape și de aceea se așază confortabil pe parcursul activităților efectuate.

Leggings-urile ribbate sunt realizate din material fără cusături și, prin urmare, sunt un leggings ribbat foarte confortabil. Folosind fir exclusiv din Nylon 6.6, acestea se usucă rapid, sunt ușoare și respiră mai bine. Leggings-urile ribbate fără cusături sunt realizate din material fără cusături fiind extrem de confortabile. De asemenea, leggings-urile sunt dotate cu o formă în V, ceea ce le oferă posteriorului o formă frumoasă, fără un efect direct de scrunch.

Leggings-uri modelatoare

Cele mai multe femei apreciază un leggings de antrenament care evidențiază o siluetă avantajoasă, iar acest aspect este ceea ce leggings-urile modelatoare se concentrează. Fără a avea o cusătură scrunch directă pe spate, ele strâng în locurile potrivite pentru a aduce în evidență formele. Spre deosebire de alte leggings-uri, aceste leggings-uri modelatoare sunt adesea disponibile în culori mai îndrăznețe, pe lângă cele neutre. Acest lucru înseamnă că, pe lângă faptul că obțineți o siluetă frumoasă, puteți să vă plimbați în culori frumoase - lucru care poate, de asemenea, să crească motivația pentru antrenament.

Leggings-urile elevate vortex combină tehnologia fără cusături și designul strategic pentru a oferi un efect de modelare plăcut. Banda elastică este realizată dintr-un material ribbat, astfel încât să se așeze strâns și bine pe parcursul antrenamentului. Leggings-urile elevate wave 2 sunt leggings-uri de antrenament fără cusături cu efect elevate. Aceste leggings-uri oferă o compresie mai mare decât alte articole fără cusături, ceea ce contribuie la crearea siluetei frumoase a corpului.

Leggings-uri gri de compresie

Leggings-uri care conturează posteriorul

Există mai multe tipuri de leggings-uri care pot evidenția formele tale într-un mod avantajos. Deși leggings-urile Scrunch sunt cunoscute pentru a oferi un lift deosebit pentru posterior, ele nu sunt singurele care pot obține acest efect.

Leggings-urile ribbate fără cusături poate că nu au aceeași faima pentru a contura figura, dar forma în V pe care o oferă ajută cu siguranță la conturarea frumoasă a posteriorului.

Victory Leggings este un alt leggings de antrenament grozav care utilizează texturi plasate strategic pentru a-ți oferi o figură mai definită și a evidenția curbele.

Sky Leggings au, de asemenea, o ajustare avantajoasă. Acest leggings are, de asemenea, o formă în V, dar, spre deosebire de leggings-urile ribbate, acest efect este obținut prin utilizarea unui model. Acest model contribuie la oferirea unei forme grozave și la evidențierea formelor tale naturale.

Leggings-uri pentru activități

Leggings-uri pentru alergare

Când ieși pentru o alergare, este esențial să ai un leggings care să rămână pe loc și să nu alunece în timpul exercițiului. Acest lucru nu va fi doar enervant, ci poate distruge și plăcerea antrenamentului, deci un leggings de alergare este esențial.

Leggings-urile esențiale sunt un pantaloni de alergare simplu și elegant. Leggings-ul de antrenament este moale și oferă o compresie bună care oferă o ajustare perfectă. De asemenea, este fabricat cu un efect anti-iribbel care face suprafața uniformă și frumoasă. Vortex tights 2 este unul dintre cele mai bine vândute leggings-uri noastre fără cusături și este perfect pentru alergare. Leggings-ul de antrenament are o bandă înaltă cu efect de susținere care împiedică leggings-ul să alunece în timpul alergării. Leggings-urile Gym sunt un leggings versatil care este perfect pentru o alergare. Acest leggings este dotat cu o talie înaltă dintr-un material care absoarbe transpirația. Este squat-proof și durabil.

Aflați mai multe despre cele mai bune leggings-uri pentru alergare aici!

Leggings-uri pentru antrenamente de forță

Când vine vorba de antrenamente de forță, este important să ai un leggings de antrenament care să rămână bine pe corp și să fie squat-proof. Trebuie să te poți mișca liber în sala de sport fără a te îngrijora că lenjeria intimă sau urmele de transpirație vor fi vizibile prin îmbrăcăminte.

Softy leggings sunt ideale pentru o ședință bună de forță. Aceste leggings-uri de antrenament sunt squat-proof, durabile și au un material care absoarbe transpirația. De asemenea, acest leggings este extrem de moale și elastic, fiind astfel incredibil de confortabil de purtat. Leggings-urile elevate vortex combină tehnologia fără cusături cu un design strategic, rezultând un leggings perfect pentru antrenamente de forță. Leggings-ul oferă un efect frumos de modelare, iar banda elastică îl menține în loc pe parcursul antrenamentului. Leggings-urile lungi sunt ideale pentru antrenamentele de forță datorită taliei înalte și a benzii late care menține leggings-ul la locul lui. De asemenea, leggings-ul are un contur în jurul posteriorului care oferă o ajustare plăcută.

Leggings-uri negre pentru femeiLeggings-uri moi
Aflați mai multe despre leggings-uri pentru antrenamente de forță aici!

Leggings-uri de iarnă

Este bine să ai un leggings cald când vremea devine mai rece. Un leggings gros va crește confortul și motivația de a te antrena în zilele blânde, iar leggings-urile de iarnă sunt, prin urmare, o completare bună în orice garderobă de iarnă.

Light thermal au un interior periat și, prin urmare, sunt perfecte pentru toamnă și iarnă. Aceste leggings-uri de antrenament au o talie înaltă cu șnur la talie. Materialul este moale, solid și versatil. Acest leggings călduros este, de asemenea, echipat cu detalii reflectorizante care fac leggings-ul funcțional în zilele întunecate.

Dorești să începi antrenamentele, dar nu ești sigur cum? Verifică sfaturile noastre cele mai bune aici

Tilbake til bloggen