Hettegenser, sweatshirt, crewneck  og turtleneck guide

Ghidul mare al puloverelor

Pulover este jucătorul versatil și confortabil din garderoba ta care arată bine cu aproape orice. De la casual la formal, dar bine gândit, elegant și atletic, toate în același timp, cu un pulover simplu. Este sezonier, flatant și confortabil pentru orice tip de corp, precum și ușor de stratificat; unul dintre puținele articole vestimentare de zi cu zi din modă. Un pulover este ușor de purtat atât pentru un look street, cât și pentru un look smart casual, și îl vedem în toate categoriile de haine pentru dame, inclusiv în lumea luxului și designerilor.

Alegerea unui pulover este ca și cum ai alege un tricou; opțiunile tale sunt nelimitate. Înainte de a te decide pentru un stil anume, aruncă o privire mai atentă la ghidul nostru.

Cuprins

Hanorac

Hanoracul sau jacheta cu glugă este un favorit al garderobei pe care nu ne săturăm niciodată de el. Cauti confort, tendință sau utilitate, va fi greu să îți imaginezi un alt articol vestimentar mai simplu care a avut o călătorie la modă atât de mare în ultima vreme.

HanoracHanorac verde

Hanorac cu fermoar

Puloverul nostru fit hoodie este catifelat, elegant și are o potrivire perfectă, care te duce înapoi în anii '90. Materialul a fost ales cu grijă pentru a satisface cerințele noastre de confort și drapaj. Poți combina cu plăcere hanoracul cu pantaloni fit pentru setul perfect de relaxare.   

  

Hanorac fără fermoar

Hanoracul Emblem este un hanorac slim fit din material moale și confortabil care își păstrează forma. Puloverul este potrivit atât pentru antrenament, cât și pentru viața de zi cu zi. Asortează hanoracul cu unele dintre leggings sau pantaloni flared.

 

 

Hanoracul Pure este un hanorac elegant cu buzunar din 100% bumbac. Cu un material cu dungi pe partea de jos a hanoracului și pe mâneci, puloverul devine super confortabil atât pentru antrenament, cât și pentru viața de zi cu zi. 

Hanorac vintage 

Cauți un hanorac din bumbac moale și confortabil de la un producător de lux? Nu trebuie să cheltuiești o avere pe un hanorac Kanye West când Famme a dezvoltat un hanorac cu același tip de material utilizat la cele mai exclusiviste hanorace GUCCI. Cu trei culori unice, vei obține o experiență de hanorac din altă lume. PS! materialul este diferit în funcție de culori. 

Hanorace cropped

Pentru zilele mai calde înainte ca toamna să își facă apariția sau pentru setările mai relaxate în care te poți afla, va fi relevant să găsești hanorace care oferă confort optim și păstrează stilul, iar aici intervin hanoracele cropped. Hanoracul Wanderlust este un model de loungewear cropped. Puloverul poate fi purtat pentru antrenament, și poate fi combinat cu leggings-urile Wanderlust pentru setul perfect de relaxare acasă.

Hanoracul Pure cropped este un hanorac din material cu dungi. Această versiune este mai scurtă decât hanoracul nostru original Pure, dar are aceleași caracteristici.

 

Hanoracul Wanderlust cropped 2 este a doua versiune a hanoracului Wanderlust. Noua versiune are mai multă compresie și support, fiind realizată și puțin mai lungă. Pentru un set perfect de loungewear, îți recomandăm să-l asortezi cu Wanderlust Tights 2.  

Afla mai multe despre cele mai vândute crop tops.

Crewneck & Sweatshirts

Crewneck

La fel ca adidașii albi, un pulover cu guler rotund în culori neutre îți oferă un look smart casual. Puloverul nostru Wonderland Crewneck, realizat din bumbac de calitate care te duce în Wonderland când îți dorești. Puloverul are o croială relaxată, cu un logo Famme modest realizat din cea mai bună calitate. Crewneck-ul vine în culorile crem și negru și se potrivește cel mai bine cu mom jeans, wide leg jeans sau flare pentru un look casual.

Sweatshirt

Sweatshirt-ul Recharge este un pulover de universitate care îți oferă confort la un nou nivel. Are un material elastic și ușor care este moale la atingere. Puloverul vine în culorile gri închis și negru. Pentru o întâlnire formală și elegantă, îți recomandăm puloverul cu skinny și jeans 4Flex.

  
  

Puloverul Pure este realizat din 100% bumbac cu un logo Famme centrat pe piept. Puloverul este potrivit pentru activități de zi cu zi sau pentru activități cu intensitate redusă. Pentru un setting casual, dar informal, îți recomandăm jeansi cu tiv. Puloverul vine în culorile negru, roșu închis și gri.

 

Puloverul nostru clasic cu snur este cropped și are mâneci lungi. Puloverul are un snur practic la baza care poate fi strâns astfel încât să devină mai scurt. Asortează partea de sus cu leggings-urile noastre pentru un set perfect de întoarcere de la antrenament.  

 

Gât înalt

Gâtul înalt, cunoscut și sub numele de pulover cu gât înalt devine din ce în ce mai popular în ultimele zile, iar articolul își joacă cel mai bine rolul în garderoba modernă de damă. Articolul de bază face relativ ușor să stilizezi, oferindu-ți un nivel următor. Indiferent dacă optezi pentru bumbac confortabil sau culori neutre, avem puloverul cu gât înalt perfect pentru tine.

Avem o selecție de pulovere cu gât înalt pentru dame care se potrivesc atât pentru zi cu zi, loungewear, cât și pentru o zi rece de toamnă. Puloverele vin în diverse culori și materiale, inclusiv tricotatebumbac și cu dungi. Colecția noastră include pulovere slim fit și loose fit astfel încât să poți alege ceea ce te face cel mai confortabil.

 

Pulover tricotat cu gât înalt

Puloverul Chunky Knit este puloverul perfect tricotat pentru zilele reci de iarnă și serile răcoroase de vară când soarele apune. Cu un stil sofisticat, gât înalt elegant și design stilat, articolul se potrivește cu totul, de la pantaloni de trening, leggings până la blugi. Deci, vorbim despre un pulover cu gât înalt tricotat care este atât elegant, cât și versatil. 

 

Pulover din bumbac cu gât înalt

Puloverul Slim fit Turtleneck este perfect pentru zi cu zi. Cu un material tricotat moale, o apariție sofisticată și o croială slim fit, te vei simți confortabil și elegant în orice moment. Puloverul este disponibil în culorile gri, negru și beige.

 

O variantă mai caldă a unui pulover de bază cu gât înalt este cămașa chill turtle neck. Puloverul are un material termic fin tricotat care oferă o senzație plăcută și caldă. Acesta este loungewear-ul perfect pentru o seară în interior sau în exterior, combinat cu jacheta noastră sherpa teddy. O altă modalitate elegantă de a stiliza un astfel de pulover este să-l asortezi cu un pulover alb cu gât înalt împreună cu o pereche de pantaloni eleganți.

Vezi și: Cea mai bună jachetă teddy 2022

 

Pulover cu gât înalt cu dungi

Puloverul nostru Ribbed high neck este un pulover cu gât înalt, în croială slim. Acesta este un articol vestimentar must-have tricotat care este versatil și elegant. Puloverul se potrivește excelent pentru antrenament, casual, formal sau petrecere. Poți asorta cu scrunch sau leggings.

  

Puloverul Doux knitted turtleneck este un pulover cu gât înalt frumos, moale și confortabil care conține o mică proporție de lână, creând o textură plăcută a puloverului. Este un articol perfect pentru o zi mai rece. Poți asorta cu pantaloni Philippa sau pantaloni Doux knitted.

  

Vezi și: Cele mai bune seturi de relaxare pentru dame

 

Cum să stilizezi puloverele

După ce ai găsit puloverul preferat, ai nevoie și de o pereche de pantaloni cu care să-l asortezi. Avem o selecție grozavă de blugi trendy și confortabili pe care îi poți combina cu piesa ta preferată de sus. Avem blugi care se potrivesc pentru orice ocazie! Cei mai mulți blugi pot fi asortați cu tot ce îți dorești. Poți să-i stilizezi atât în sus cât și în jos. Mai jos îți oferim câteva sfaturi care te vor ajuta pe parcurs. 

Blugii noștri skinny cu despicătură pot fi purtați atât pentru zi cu zi cât și pentru petrecere. Pentru o look de zi îți poți asorta, de exemplu, cu gât înalt slim fit. Această ținută este potrivită pentru o zi lungă la școală sau la muncă. 

Blugii noștri fresh cu pantaloni larghi vin în patru culori frumoase. Blugii cu picioare largi au devenit foarte populari și înțelegem de ce! Aceștia sunt atât confortabili de purtat cât și arată fantastic. Pentru un look simplu și cool, poți să-i asortezi cu puloverul nostru Wonderland Crewneck simplu, dar elegant.

 
Citește mai multe despre blugii noștri și găsește combinația perfectă în ghidul nostru pentru blugi!
Tilbake til bloggen